keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

pikaisesti

Ei aina pitkiä tekstejä ja jaarittelua! Tänään pihalla agilitya pihalla (koska kipeytin eilen takareiteni, en viitsinyt lähtä kylälle asti treenaamaan.)

Takaaleikkauksia ja keppejä.

Ensin keppejä. kahdenkepin sarjalla kun löysimme sen juhannuksena. Kuppi laitettiin entiselle paikalleen ja käskin joko istualtaa tai seisten kepeille molemmilta puolilta, ja -suunnasta. Ihan hyvin. Välillä ohi tai varasti kupille. Heittelin myös lelun kun meni oikein. Ehkä sillä on jotain hajua tai kuppi saattaa myöskin auttaa.

Takaaleikkausta niin että toinen hyppy oli hieman vinoittain ja kupille lähetin ja leikkailin joko ekan tai tokan hypyn jälkeen. Kyllähän se kupin kanssa onnistui. Laitoin kupin aina sille siivekkeenpuolelle minne oltiin menossa, että vähän auttaisi. (tämä on sitä mun maalaisjärkeäni:D) Kummistakin suunnista ja eripuolilta takaaleikkasin. Lopuksi lähetin.

Ronjakin yritti tehdä agilitya kahdella hypyllä ja kepillä. Noomi vain tuli kylkeen roikkumaan niin siksi ei onnistunut umpikulma;) Kyllä se kolmannella kerralla meni kun pidin Noomia (ja olin "vastassa" sekä seisoin muutenkin metrin päässä.

Ronja muuten pysyi melko hvin kun käskin sen paikalleen ja tein Noomin kanssa takaaleikkauksia. Pari kertaa nousi, mutta silloin kun Noomi söi.

(Noomi sai juhannuksena tehdä myös rengasta. Pari kertaa tuli välistä.)
Lopuksi koirat pääsivät joelle ja Noomi haki jopa sieltäkin keppiä muutamasta metristä. Se alkaa näköään jo tottua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti