lauantai 10. heinäkuuta 2010

Voiko mukavempaa olla kun...

(Kuva pari vuotta vanha)
Koira pyörii lannassa! Tänään käytin koiria meijän rannassa uimassa.. Pellolla oli pari päivää sitten ajettu lantaa ja enhän mää muistanu sitä enkä tajunnu kääntyä takasi... No uihanne ja ravisteli kumpiki koira mun päälle laiturilla ja jarottivat mun eessä siinä että mää oisin joutunu hyppimään niitten yli! ... (Tottistreenit on kirjoitettu tänään 11.7 muut eilen.)


Eilen (kirjoitettu 10.7) oli agitreenit joissa R ei ollu ihan hereillä. (yritän tehä jonkulaisen ratapiirrustuksen! Teksti on hyvin epäjohdon mukaista joten yrittäkää selvitä)Rata oli "ringin"muotonen mutta siitä keksi hyviä pyörityksiä. Ekalla kerralla rimat oli 40cm. alussa tein 2esteellä takaakierron jossa tuntu etten nää koiraa ja kun oli muutenkin tahmea. Puomit oli aina nopeita (ainakin rataan verrattuna)ja yritin panostaa siihen että osaisin ohjata kunnolla kun viime treeneissä joista sain videoo tein ite kaikki virheet. putkelta kepeille tais olla niinku peili ykan kilpailevien agiraan yks kohta joka onnistu sillon ja onnistu myös nyt:) lopussa kepeiltä tuli pois. Kyllä se sitä joskus tekee mutta en muista vähään aikaan.

Tokalla kierroksella sitte en tehny samaa rataa ja laitettiin rimat 30. alun tein saman asti hypylle josta mentiin suoraa siitä hypylle ja putkeen ja takas hypylle ja puomi jonka jälkeen palkkasin. Sitten alko innostua ja jakso yrittää kepeillä vaikka ne olikin vaikeammalta puolelta ja tultiin aika/tosi vinosti. Pari kertaa piti laittaa uuestaan ja sitte onnistu.. Vielä takaa hyppy ja palkka. Lopetettiin siihen.

Lopuksi vielä tehtiin paikalla makuun Neran ja Lucan kans. Sivulle tuli pikkusen vinoon (en korjannu sitä. :/)ja maahan meni tosi vinoon kuten aina.. Sitäkin siis treenattava. Oltiin aika kauan ja välillä aina joku kävi piilossa ja mää juoksin karkuun yhtäkkiä ja Telle vieritteli pallua ym. Kun palattiin nousi hyvin. :)



Eilen (kirjoitettu 11.7)illalla 9 mentiin Tellen & Neran ja Verran & Nellin kans treeniin tottista jota me ei olla taiettu koskaan treenatakkaa. Eteenmenoja vaan jota ollaan paremminki palkkana tehty. Aluksi kun tultiin ja R haisto vähä Nelliä ja murisi siinä vähän vaikka on ennenki nähny sitä mutta ei oo kuitenkaa pitkään aikaan nähny. Eipä Nellistä sitte ollukkaa häiriötä. Ensin teki Nera ja sitten me. Niin että R meni kentän reunaan paikallamakuuseen. Ei menny ekalla käskyllä ja tokalla meni vinoon eikä sivulletulotkaan olla hyviä. Nelli teki liikkeitä ja että Nelli oli mun "vieressä" ja Veera meni Ronjan "viereen" ja kutsu luoksen. Tuota ollaan tehty ennenkin. :) Sitten me tehtiin liikeitä ja oli vaikeaa laskea askeleita ja kun ei saanu äänellistä ohjeistusta, käden nostoja vain.

Alkuun taidettiin tehä maahanmeno josta kutsuttiin luokse. Seuraaminen oli muistaakseni ihan hyvää ja luoksetulo. Maahanmenosta en saanu kommenttia oisko ollu huono vai hyvä mutta kait se löntsähti..

En muista tehtiinkö seuraamista tai muuta mutta kait se vaikutti hyvältä:) MUN muistihan alkaa pätkiä :O

Ei päästä tiistaisiin möllitokoihin kärsämäellä jos (ja aika varmasti) ollaan reissussa ja siellä ois myös seuraavana päivänä mätsäri ja laskelmieni mukaan nää ois n. 7 mätsärit jotka on ollu lähialueella helmikuun jälkeen ja joihin ei olla päästy. Ehkä sitä vielä joskus :) Mutta möllitokoja täällä ei oikeen ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti