tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hiljaiseloa

Aikalailla hiljaiseloa. Siksi ei ole ollut kirjoitettavaa. Muutamalla treenikerralla ollaan saaatu rengas hyvälle mallille. Kunhan lumet sulaa niin korkeutta siihen. Sivulletuloa ja "alla" temppua opeteltu. Kosketusalustaa myös. Niihin varmuutta ja toistoja. Treenasin eilen pitkästä aikaa takaaleikkauksia, ne oli ihan ok.

----------------------------------------------------------- Jatkoa(julkaistu 25.3.)
Joo Roosa ja Seita kävivät hiihtolomalla ja parempaan päin näiden kanssa. Mutta on kyllä hyvä jos jonakin päivänä vielä ne leikkisivät.

Kaksi kertaa ollaan kujia treenattu(?) Tokalla kerralla laitoin verkot, muuten tahtoo oikoa ja kun kiellän niin meneepävarmaksi ja muutenkin huomasin että näytän kädellä ja huudan muutenkin "Jes!" tai vastaavaa ja jos en sano, on epävarma ja saattaa pysähtyä. Tänäään oli tarkoitus treenata vähän välistävetoja ja muutamaa muuta perusjuttua, mutta oli niin liukasta että en uskaltanut juuri juosta ja ei ole Noomillekaan hyväksi joten otin eri tekniikoita.
Kosketusalustalla pitäisi edetä ja odotellaan lumien sulamista ja yritän pitää Noomia mukana juoksulenkeillä aina kun käyn, jotta kunto kasvaisi silläkin. (ja ruveta juoksemaan taas säännöllisesti. En ole pitänyt mukana kun tahtoo hyppiä, mutta opetellaan.)Noomi oli mulla juoksulenkillä, tässä jokunen viikko sitten niin ei kyllä pahemmin hyppinyt mutta kun koirien on pakko pysähdellä aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti