torstai 29. heinäkuuta 2010

Lisä kuvausta




Laitan nyt parit kuvat :)Tänään neiti täyttää 8vk joten yritän muistaa punnita ja mitata sen säkän.. Noomi on saanut paljon rohkeutta sitten ensimmäisen päivän.(sen oon tainnu jo mainitakki?)Kerron nyt jotain juttua tähän päivään asti mitä me ollaan Noomin kans puuhailtu ja miten on menny.

Perjantaina lähettiin kohti Tamperetta ja yövyttiin siellä sitten.

Lauantaina mentiin sitten kasvattajalle hakee tuo pikku peto;) Matka sujui hyvin. Aluksi oli sylissä sitte halus pois mun viereen josta ois halunnu vönkiä takakonttiin kun 2penkkiä oli kaajettu että häkki mahtuu oleen mun vieressä takapenkillä. Huomasin jo silon että oikeen sylikoiraa tosta ei tuu. :) Pysähyttiin aika monta kertaa ja ensimmäisellä pysähys kerralla kun pissatin sitä oli varmaan niin väsyny tai ujona vielä kun ei riehkassu ja hihnasta ei välittäny yhtikäs mitään! Se vaan että tahto nuilla pysähyksillä ja ensimmäisenä kunnon päivänä kulkia mun jalkojen välissä että yhtäkkiä huomas kun koira oli kumossa :D Nukku se aina välillä ja yhesti sattu häkkiin vahinko nukkuma patjalle. Kun pysähyttiin syömään ja olin siinä ulkona Noomin kans tuli ensimmäiset ihailijat.. Vähä tuo pakitti pöyän alle ja mun jalkoihin mutta kyllä se anto sitte silittääkki. Pysähyttiin myös kattoon Yyterin uimarantaa (tai yyteriä) ja siellä riitti ihastelijoita. Kysyttiin myös onko tää lassie ja arveltiin että tästä kasvaa iso =) No toivottavasti ei maxi ainakaan!

Ilalla tutusteli vähä pihaan ja taloon ja sai nähä Ronjaa joka ihmetteli pientä juoksevaa karvamöykkyä joka ei osannu ees olla sisäsiisti! Ensimmäinen yö meni super hyvin häkin toinen ov oli auki ja siellä yritti vähä kaivatua Kiinaan. Tuli sitte pois sieltä ja pari kertaa inahti koti-ikävän merkiksi sitte rauhottu nukkuun. Itekki nukuin hyvin ja heräsin 2 pissattaan ton. Tarkotus on ollu herätä myös viieltä mutta en sillon muistanu laittaa ja muina öinä en oo heränny:/ . Nyt 2 viimeyönä en oo ees laittanu kun oon nukkunu niin huonosti enkä oo aamusin sitte huomannu että ois tullu vahinkoja. :) Ihmettelen vähä miks tää ei oikeen nuille sanomalehille pyllistä vaikka kasvattajalla kuulemma on ihan osannu. No onhan se pentu niin en siitä vielä ressaa.

Olohuoneen "nurkassa" tai perällä oli valkonen karvamatto joka oli erityisen suosittu kakkapaikka ja mattoa oli kiva repiä! Tänään se viimein otettiin pois.
Millaanki tuo on saanu tutustua ja ihan innossaan se on vaikka silti malttaa vähä olematta kovin kiusaamasta vanhempia.

Palataan nyt kuitenki takas maanantaihin. Aamulla se tais säikähtää lentävää kärpästä kun juoksi sängyn alle. Joka on siis sen turva- ja lempipaikka :) Samana iltana muistaakseni käytiin huimassa humalojan uimamontulla ja pikku Nomination pääsi mukaan kattoon ja tutusteleen maailmaan.

Mitä me tiistaina? En muista. Reippautta ja villiyttä tuli lisää huimasti ja viime päivinä ollaan harjoteltu nimeä. Hampaat tuo iskee joka paikkaan eikä meinaa oikeen uskoa vaikka aluksi kiljahtelu riitti nyt ei auta oikeen kieltäminenkään. Villi kohtauksia tuo saa varmaan pari kertaa päivässä ja loikkii siinä samalla ulkoportaita ylös alas. :( Eilen se oli saanu semmosen kohtauksen että! Hyppinu ulkoovia vasten täysiä lasiin ja sitte välillä läähättäny kuistilla ja taas jatkanu. Sisko oli kastellu sen ja laittanu sisälle nukkuun pienen <3 Raukka ihan uuvuksissa.
Sain kastella sen uuestaanki niin rauhottu kyllä kummasti kun laskin sen ämpäriin jossa oli vettä. Tänään harjoteltiin jo istumista. Kyllä se ihan hienosti mutta Noomin mielestä namin kait saa nopeammin kun laittaa tassun mun käen päälle tai kuhan se on ilmassa :/ Toivottavasti ei opi tommosta :( Ollaan harjoteltu sitä jo vähä eilenki. Yks päivä käytiin kattoon lehmiä ja hevosta tieltä mutta ne oli niin kaukana ettei se varmaan tajunnu koko eläimiä. Lelullakin se leikkis kunnolla mutten viiti oikeen kun ei sais alapurennan takia ;(
Oon yrittäny varmaan tunnin laittaa eri kuvia ja lisää tekstiä mutta kun se ei onnistu niin ei sitte.
6.8 ois mölliagit Sievissä mutten oo varma meijän menosta kun ei oo viime aikoina sujunu kovin hyvin ja pitäs se kyytiki hankkia:D
8.8 ois myös möllitokot täällä.


(ja kuten kuvasta näkyy tuo seuraaminen oi aika laiskaa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti