keskiviikko 4. elokuuta 2010


(teksti on sekavaa)Kaikenlaista. Möllitokot on peruttu ja en ois huomasin eilen että niissä oli eiliseen mennsessä ois pitäny ilmottautua niihin ja myös oulun agikisoihin... Hmmph! Ois ollu varmasti kyytikin ja kaikki. Plääh! Mutta huomasin sitet tokokisatkin tässä syksyn päälle joihin vois alkaa treenata.
Pentu on alkanu haukkumaan kärpäslätkää, isää ja veljeä.. :(
Aamusin ja yöllähän saan aina herätyksen ja lakaa hyppyseremonia kun tuo yrttää hyppiä mun sänkyyn ja sillain...
Me ollaan aikalailla laiskoteltu mutta sunnuntaina käytiin lenkillä ja maanantaina koululla tokoileen :D Loistopentu tuo oli juoksi täysilä perässä ja otettiin luoksetulokin että Telle piti kiinni ja juoksin jonkumatkan päähän ja kutsuin:)
Ronjankans tehtiin seurausta ja aluksi meni varmaan 5m hyvin sitte tuo ei enää tullukkaa (...)sitte uuestaan ja hyvin ja kun tein käännöksen niin R teki loivan käännösen ja tuli hitaasti kun etin toisen pysähty tain jotain semmosta en muista. Kun halasin sitä sivusta ja rapsuttelin ja kun nousin peruutti vähä taaksepäin kuten viimekesänä koiraleirillä :( (ei siitä sen enempää nyt. taian tietää miks kävi näin jne.)

Sain yks päivä näyttelykuumeen tai jonku sen tapasen että oisin vaikka kumpienki koirienkans lähteny Kajaanin tamminäyttelyyn ens vuonna mutta N ei taia päästä vielä sitte junnuluokaan. Ens kesänä täällä Haapaveelä on ryhmis jonne varmaan ronjankans mennään ja varmaan jonnekki muuallekin. Ja tänä vuonnahan niitä agikisoja ois tarkotus käyä jos tuo ei söis kaikkia läsnäolijoita ja muitakin.

Niin punnihin Noomin ja Ronjan mutta korkeustta en oo saanu mitatuksi kun tuo ei pysy paikallaan ja ei oikeen hyväksy muita siihen... :/ mutta 3kg 300g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti