lauantai 7. elokuuta 2010

Uusia kuvia savannieläimestä

Teksti oli unohtunut tänne viikonlopun ajaksi eli kirjoitettu tänne siis 6.8


Ensin oli Ronja yksin nauttimassa ulkoilmasta.

(Tekstejä pukkaa aika tiheään mutta en saa ikinä otettua tuosta kuvia ja muita vaikka tarkotus onkin. :( No laitan nyt Tellen ottamia kuvia Noomista 7 ja puolviikosena ja toissapäiväsiä sekä tän päiväsiä kuvia 9viikkosesta Noomista. (9viikkoa! Noomi painaa 3kg 400g oli kyllä syöny aika vasta sillon. Ja korkeutta 32 mutta varmaan on kyllä pienempi kun karvat aina hämää...) Tänään ois tarkotus mennä kattoon epävirallista BH- ja PK koetta(tottisosuus). )


Sitten tuli tuo savannieläin (joka sai tänään nimeksi savannieläin koska näytti puitten alla niinku ois ollu jossain savannilla :D) ja kaikki rauha oli tipotiessään...


Vaikka tämä toinen "petoeläin ärjyi, karjui ja rähisi" ei savannin peto luovuttanut vaan sai luovutusvoiton.



Meidän koiramme ovat aina osanneet ilmeillä :D Kuvat: Telle. R
Sitte kaikenlaisia kuvia joista osa on Tellen ottamia osa tänään ja toissapäivänä.



Teksti jatkuu 11.8 Eli koulut on alkanu ja taas jälleen Noomi tulee yhden viikon lisää! Eihän se kerkeä olla yhtää minkää ikänen kun kokoajan kasvaa :O Jospa me tänään päästäisiin käymään agikentäkentällä tutustumassa ja leikkimässä. Ois ihan hirveästi kerrottavaa tuosta koirasta mitä kaikkea se on tehny mutta niitä vaan ei muista. Paitsi: Noomilla on pahvilaatikko (joka on aika pieni tai normaalinkokoinen) jossa se nukkuu ja Ronja on mennyt sinne aika monta kertaa varmaan pakoon tuota kauhua mutta tänään N meni sinne kun Ronjakin oli :D Hassu koira mutta "hyvin ne mahtu" ja tiivis tunnelma... Ronjan kans me ollaan nyt tauolla kaikesta treenaamisesta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti