perjantai 20. elokuuta 2010

Päivityksen aika?

(tekstiä taas jälleeen kirjotettu kahtena päivänä eli eilen 20pvä ja laitan tonne millon on kirjotettu tänään 21)Taas on tapahtunut kaikkea mahdollista ja nin edespäin. On täytetty enemmän viikoja ja sillain mutta blogia ei oo päivitetty! :( kasvanut tuo on ja korvat noussu ja on koipelompi kun sillon 7vk, sen huomaa jo edellisen blogitekstin kuvista. Eilen siis täytettiin 11vk ja sitten viimeviikolla 10. Laitan ne kasvukuvat ja muut semmoset tähän tuohon alemmas. (En tiiä miten nää säkämitat pitää paikkansa kun muitten sheltti vaavit on pienempiä:O Toivottavsti nyt ei ihan jumbo kasva vaikka sitä n.37 oon toivonu...)

Eilen ja tänään käytiin Elviksen ja Tellen, mulla Noomi ja tänään myös Ronja. Eilen me tehtiin niitä perusjuttuja joita on 4! No ollan me tässä tällä viikolla tehty aikasemminki mutta pitäs tehä aina jotain tiettyä ei kaikkee:( Eikä me nyt juuri olla edistytty mutta eihän tässä nyt niin tarvikkaan.

Eli ne mitä ollan tehty niin on katsekontakti,luoksetulo,nimi ja istuminen. Katsekontakti ja nimi on aika samantapanen että en tiiä pitäskö nyt ollenkaa reenata katsekontaktia tai ainaki erottaa ne jotenki että sillon vaan sitä nimiä kun N on kauempana ja katsekontaktia sillain erikseen.. istumisessa osaa jo ns. tarjota sitä vähä että en näytä kädellä vaan piän sitä siinä lähellä. Luoksarit on aina aika hienoja se on aika hyvin hanskassa (kait?) Niin ja leikittiin me sitte niinkuin tänäänkin. Tänään tein eka ja ihan liian kauan! jotakin 10 min! no nuita perusjuttuja ja leikkimistä lopussa oli rauhottumisen/väsymisen merkkejä kun harjottelin katsekontaktia. (ehkäehkä se johtu että alko ymmärtään että ei saa höslätä koko aikaan mutta varmasti väsymisestä)

Sitten Ronjan kasn muutamat puunkierrot jotka oli hienot! Lopussa pari huonompaa mutta saatto johtua musta.

Ja sitte vielä Noomi jonka kans ihan pari pikkujuttua ja sitte kehumista:)

AINIIN!! ja kävihän se viimeviikon keskiviikona noin. 10 kentällä tutustuun sinne ja vähä jo juoksenneltiin siellä kentän laialla:) Samoten sunnuntaina käytiin ja tehtiinhän me putkikin 3kertaa=) suurin vaikeus oli Noomin mielestä Sanna joka piti sitä, sen viereen muka ei oikeen voinu mennä kun ite oli putken toisessa päässä mutta tuli se sitten vähä varoen makkaran voimalla ja toisella kerralla paremmin ja kolmannella hienosti ja lopuksi ja vähän kurkki sinne että niin täääältähän tais saaha sitä makkaraa.

21.8.2010 Melkonen epeli tuo Noomi ihan mahoton possu! Meillä ei koskaan oo ollu nuin ahnetta koiraa vaikka ensimmäinen koirammekin oli aivan mieletön syömään ja kaikki koirat on aina ollu meillä semmosia, mutta Noomi on aivan omaa luokkaansa johon kuuluu pari muuta ;)Kerrompas tänään juuri tapahtuneen seikan: Olin sisällä lukemassa kirjaa ja Noomi oli ollu vähä aikaa ulkona muitten koirien kans. Menin kattoon et missäs Noomi ja näin Ronjan portailla ja Milla ilmesty nolona autotallista jonka ovi oli auki... -.- No kun menin sitte autotalliin siellähän oli mun pinkki koirani ahmimassa mitäpäs muuta kun varmana jotain punajuuri slaatin jännöksiä tai muuta! Kuono ja melkein koko pää päälakea lukuun ottamatta oli "pinkkinä" ja sisälle Noomin ensimmäiseen pesuun. luulin että oli likasempi ja että joudun peseen sen saippualla mutta sain veellä huuheltua pois. Ja edelleen Noomi haukkuu ärhäkkäästi ja kimeästi jollekki aina esim. lattialuutulle mullekki välillä haukkuu kun komennan tms.

Olin tänään myös Haapavedellä(!) olevassa BH-kokeessa töissä Tellen kans "puffetissa" (miten se ny sanotaan?) joka oli ensimmäinen BH täällä. Oli kyllä ihan kivaa seurata muitten liikkeitä (ja meijänkihän muka kuulemma pitäs se suorittaa...)

Niin ja Ronja oli tänän SUPER!! Käytiin Tellenkans 6 jälkeen pyöräileen hietamäellä jonne on jotain 2km. alussa R veti meijän pienessä ylämäessä jopa vähäsen ja olin kyllä varma ettei se kauaa jaksa juosta joten vähä toppuuttelin mutta hyvin juoksi sinne ja pururaankin joka kans 2km paitsi mentiin vähä erireittiä lopussa lammelle jossa ronja tais vaan seistä ja vähä jahata makkaranpaloja (yritin että ois uinu mutta arvon rouva pitää lorkkimisesta) no sitte jatkettiin matkaa ja hyvän spurtinkin teki tai juoksi nopiampaa ku mentiin kotiin. Oli se vaan pätevä ihana likka kun luulin että ei se jaksa ja lönkyttelee en osuudet kun on kiinni mutta pitää hehkuttaa vaikka eihän tätä nyt niin suureksi luokittelis muuten mutta kait me ollaan hyvään suuntaan menossa <3

Ja sitten Noomin kasvua 11viikkoa ja 2päivää. Painoa on 4,3 kilogrammaa ja korkeutta (mittasin kahesti) niin mitä kattoin että 30,8cm. Kuviahan me ei olla tietuysti muistettu ottaa pariin viikkon niin ei voi vertailla eikä laittaa tuoreita ja tällä hetkellä kamera on turkissa, mutta viimeviikolta pitäs olla kasvukuva ellei sit oo poistettu kameralta!

Niin ja nyt yleensä ku oon tietokoneella niin Noomi tasottaa sillon univelkoja kun ei oikein taho muistaa nukkua. 8) (sitte ei kuitenkaa tapahu enää tämmöstä) ja sillon pienempänä "nukutin" ton pikkusen tai siis menin itekki makaamaan sänkyyn ja vähän aikaa tuo yritti pomppia sänkyyn mutta meni sitte nukkuun ja välillä kun yritti livistää niin tuo heräs:D Oli se sillon suunniteltua kaikki kun oikeen nukutettiin ja monesti mietin mitä seen seuraavana päivänä =) Niin ja saatan muokkailla näitä tekstejä jos tulee jutun juurta ja kuvia pitäs olla tulossa vaikka varmaan sitte ens viikolla kun nyt en jaksa ja sitte saan uusia kuvia mutta ehkä tässä kaivelen kansioita joku päivä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti