sunnuntai 29. elokuuta 2010

Syksy on kait sitten tulossa?

Uusia tuulia. Kaikkea on sitten sattunut ja tapahtunut enkä muista mistä kirjottaa tai alottaa.

No kuitenkin. Noomi kävi torstaina ensimmäisellä rokotuksella ja odostushuoneessa kiinotuneena tutkiskeli ympäristöä mutta kun mentiin rokotettavaksi niin alkoi ujostella ja pelottaa. Kerettiin me olla siinä varmaan 5-10 min ennenku rokotettiin ja ennen sitä me siinä syötiin makkaraa ja punnihin Noomin: 3,9kg! viiko sitte oli 4,3 :O... No sitten mentiin pöyälle ja eläinlääkäri tais kuunnella sydäntä tai jotain semmosta, tais kahtoo korvia ja silmiä katto. N oli valmiina syöksymään pöyältä lattialle ja tutisi siinä mun vieressä. Sitä pitää oikeasti viedä eri pakkoihin ja tutustuttaa eri ihmisiin, erityisesti miehiin kun niitä se aristaa eniten. Rokotusta ei tainnut ees huomata.

Jaahas ja mitä sitten? Ollaan käyty Ronjan kans pari kertaa pyäräileen mutta eime olla tauettu lenkillä käyä. Tänään käytiin Ronjan, Tellen ja Assinkans agikentällä ottaan lyhkäset treenit.

KEINU oli se meidän treenin aihe. Ensin melkein lentokeinu kun R meni niin nopeesti vaikka karjuin SEEIIIS!! No uudestaan ja rauhallisemmin ja pitemmällä pysähyksellä (istahti) tehtiin muutamia toistoja ja alko sujua ja sitten tein pari hyppyä n.35cm? ja keinu ja sitte nostin rimaa 55cm ja toka rima tippu. käytiin Aalla ja puomillakin. Sittn tehtiin vielä parista eri kulmasta keinuu ja se tais olla siinä. Oli jotenkin ihanan näkönen R kun innossaan meni keinua puoleeen vuoteen! Jarrutti täysillä=)Aina ois olle menossa keinulle<3 se on sen lemppari este ja menis varmaan aina sen lentokeinunan jos sais:D
Aina välissä tahto nuuskutella ja karkailla hajujen perään :(

Lisään tekstiä ja kuvia myöhemmin nyt pää lyö aika tyhjää..

...Jatkoa!(4.9) vaikkakin myöhässä... Kasvukuvat oli poistettu kameralta niin en voi niitä laittaa mutta sain ottettua Noomista Roosan seisottamana 3kk kasvukuvan ja vähä muita kuvia niitä myöhemmin. Meille on kyllä varmaan tapahtunut kaikkee mutten muista niitä ja oon laiska blogin päivittäjä!!

Kahdet "tokotreenit" meillä on ollu Noomin kanssa viimeviikolla? Käytiin kahtena peräkkäisenä päivänä ensin Noomin kanssa kahestaan koulun takakentällä. Leikittiin suurimmaksi osaksi aikaa ja leikin lomassa oettiin luoksetuloja ja harjoteltiin nimeä. Osas hyvin tehä! :) Me ei kyllä osata yhtään mitään... En hirveesti oo treenannu Noomin kanssa kylläkään että ihteeni voin syyttä ja muutenkin ihan peruselämässä on kaikenlaista kun tuo haukkuu kaikia mitä haluaa komentaa tai on epävarma. MYöskin sillon kkun komentaa sitä... :( No onhan se pentu jne mut ei me oikeen olla mitään tehty...

Seuraavana päivänä käytiin Tellen ja Neran kans oltiin sitte nurmikkokentällä ja leikittiin ja otetiin luoksetuloja ehkä sitä nimiäkin sillon? taas ihan hyvin..

Kirjotan nyt uudemman tekstin niin teen siitä vähä järkevämmän. Kommenttia uudesta syksyaiheisesta ulkoasusta;) (Pitinhän semmonenki tehä kun tää syksy alkaa saapua lehdet jo varisee ja kaikka. Syksy on tarkotettu erityisesti tokon treenaamiselle joten laitetaan korvan taakse=))Kommentoia voi kohdasta "0 kommenttia"

5 kommenttia:

  1. pitää kokeilla voinko itekkää kommata:)

    VastaaPoista
  2. nyt voi kaikki kommata?

    VastaaPoista
  3. Jes! Nyt voi kommentoida. Tosi siide tää sun uusi ulkoasu! ;)

    VastaaPoista
  4. :D kiitos:) Sais vielä tuonne ylös kuvan ja kaikkee semmosta niin ois ihan jees.

    VastaaPoista
  5. Niinpä, oli kyllä kauheeta, kun en tienny olikö syöny vai ei, mutta säikähdyksellä selvittiin. ;) Seitakin on jo virkku, piti vain saada nukkua univelat pois. Nuo kuvat on meidän metsästä, mutta Aholasta on vielä tulossa kuvia. :)

    Oli muuten varmaan ennätyspitkä teksti mulle, en tiennytkään että voisin saada noin paljon yhdestä koirasta, vaikka olihan sitä asiaakin, kun blogin päivitys oli jäänyt. :D

    VastaaPoista