tiistai 26. lokakuuta 2010

Uusia ominaisuuksia

Ronjasta alkaa näin iän päälle löytyä uusia "ominaisuuksia."
Eräänä päivänä pienen tappelun jälkeen kun yritettiin jatkaa matkaa oli aivan kauhuissaan (kirjoitinko siitä blogiin?) tänään kun oltiin jälkimetsällä ja lähdin tekemään Neralle jälkeä oli ollut aivan kauhuissaan kun häivyin yksiin metsään näkemättömiin. Toisella kerralla näin itsekkin kun istui tielle eikä olisi mennyt eteenpäin, hih:) Huvittava.

En muista kirjoitinko torstain kurssista mitään mutta sunnuntaina oltiin taas agikentällä ja Noomi teki jälleen kivasti hommia. Kouluttaja sanoi että ihana kun tekee nuin innoissaan.

Torstaina jos en kirjoittanut siitä nin tehtiin ensimmäisen kerran sivulletuloa joka oikeastaan heti jo sujui kun tarvitsi vain seurata makupalaa.

Immuuttamisessa oli aivan tohkeissaan ja sivulletulotkin onnistui. Luoksetulossa vein namia mutkitellen eessä ja menin sitten alas ja vedin namilla eteen istumaan.
Tehtiin myös seisomista että kävelin vähänmatkaa ja sanoin "seis!" ja menin askeleen eteenpäin ja palkkasin kokoajan samalla, toisella kerralla en.
Tuommoisissa tilanteissa olenmuistaakseni vapauttanut "jes!" -käskyllä mutta lopuksi vapaa -käskyllä. Sattaa kyllä sekoittaa mutten hirveästi ole sitä itsetiedostanut.
Lopuksi katsottiin leikkisivätkö Noomi ja Dana sheltti mutta näillähän se haistelu onkin jo niin jännää ettei sitä ny leikkiin ruveta;) No joskus tiste sitten vähän virkeempänä=)

Ollaan me aina kotona räpelletty pikkusia seuraamisia ym. muuta sekä leikittyleikitty ja leikitty!

Ronjan kans sunnuntaiaamuna otettiin pihassa temppuja. Toi kyllä niin tykkää niistä:)
On niin ihana nähä tuo kun se ite yrittää ja tarjoaa ja kokoajan silmissä välkkyy nakkikimpale;)

Aluksi tehtiin peruuttamista aina muutama askel, sitten laitoin pyöreän vadin ylösalaisin enkä sanonut käskyä koska unohin miettiä sen;) Täydellistä! No eihän sitä käskyä heti tarvi ollakkaan..
Oppi sen kyllä heti ja tarjos koko ajan kun liikuttiin siinä lähellä=) Sitten että mentiin se yli ja et se ois jääny takajaloilla siihen. Se ei oikeen onnistunu mutta kyllä ne etujalat siihen ois voinu tunkea! Kyllä se aina onnnistui suunnilleen ja välillä oli vain yksi jalka mutta nakusuttelin aina ja palkkasin oikeasti reilusti.

Käännöin sen sitte oikein päin ja tehtiin "kuppiin" käskyllä mutta pitää ensin tehä isommalla et oppii idean ja sitten vasta pienentämään, en vain sitten jaksanut hakea pahvilaatikkoa.

Tehtiin nuita kerran pari viimekesänä ja sujui se sitten ihan ok.

Taettiin tehä siinä myös muita temppuja jalkojen yli hyppäämistä ja perusjuttuja. Oikeallepäin kieriminen on vaikeampaa mitä vasemmalle.

jatketaan taas ja blogi on saanut taas uuden ilmeen=) Tykkään muokkailla nuita ulkoasuja mutta ei sitä kokoajan uutta voi olla. Ei tästä kyllä tullu ihan sitä mitä hain ja piti tehä erivärinekin mutta ompahan mulla muutamat seuraavat ulkoasut jo mietittynä ja kuvaa nyt tätä aikaa vuodesta kun ei voi laittaa talvista ulkoasua kun ei oo ihan talvi mutta syksykinon jo lopuillaan niin laitetaan sitten tämmönen ulkoasu.
Meillä odotetaan jo talvea


ja joulua

1 kommentti:

  1. Meilläkin!!

    Et kirjoittanut vielä torstain treeneistä, etkä tappelusta. =)

    Sinä se vaan jaksat kirjottaa, mä laiska en, mutta nyt lenkille! ;)

    VastaaPoista