lauantai 13. marraskuuta 2010

Tänään olen ollut ahkera

(kun ei parempaakaan otsíkkoa keksi)tai ainakin luulen niin:D Vaikken silti ole tehnyt juuri mitään koirien kanssa;)(Olin niitten kans pihalla ja harrasti ne "hankijuoksua", vaikkei meillä nyt vielä mitään hankia ole lunta jonkunverran.) Mutta oli TARKOTUS eli se pyhittää asian. Huom! Loistava otsikko!

Noo tein mä silti jotain ja ompelin Ronjalle uutta pantaa,tarkotus oli saada se valmiiksi tänään mutta rupes väsyttään enkä jaksanutkaa tehä enään neuloista korkkiruuveja:) Kyllä siitä jonain päivänä tulee valmista ja laitan sitten kuvia ja huomenna ehkä pistäydyn ulos ottaaan kuvia nyt kun lumet ovat kunnolla tulleet.

Käytiin me tokoa/tottista koululla (maanantaina)kummankin koiran kanssa reenaan ja Tellen & Nerankans tietty.

Kertasin aluksi BH-kaavion, ja sitten testaan sitä Ronjan kans.. Lyhensin vähä sitä et ei ihan mutta melkein, mutta tärkeintä Ronjalla oli mahoton into päällä ja edisti aika rumasti mutta ei se haitannut, (kehuin aina välillä kun ei olla vielä ennen tehty) juoksussa oli varmaan kokonaan mun eessä ja pysähtyminen oli aikas hullunnäköstä mutta me selvittiin siitä;) Tehtiinköhän me sitten mitään vai päästettiinkö Nera vuoroon.


Noomin kanssa ööö.. Niitä mitä me tehdään aina vaikka yritin keksiä jotain muuta mut pikkupätkiä ja sivulletuloja ja tietysti LEIKKIMISTÄ, ne oli ihan perus Noomia.

Ronja tais tulla taas kehiin ja tehtiin seisomisen stoppeja kun oli hyvässä vireessä ja luoksetulon etupaikkaa. Ne oli hyviä:)
Lopuksi rupes haisteleen jotakin, varmaan mun tippuneita nameja(?) joita Noomikin haisteli, ja kun karjasin ei,tänne tai paikka tai jotain semmosta niin sen talvikarkaamiset iski taas, sen näkee senn silmistä kun se on epänormaali. Ei tullu luokse vaan lähti nuuski ja kun juoksi karkuun juoksi perään mutta röyhkeästi ohi. Sain pari kertaa kiinni mutta se yksinkertasesti karkas kun ei ollu pantaa ja karvatupsuista yritin piätellä. Sitte sain sen kiinni kunnolla ja raahasin pantaa ja remmiin.

Namit oli melkein loppu, mutta tehtiin sitten pelkästään lelupalkalla 2xluoksetuloa jotka oli huippuja, juoksin taas karkuun ja vingutin lelua, huusin tänne ja come (? :D) ensimmäistä kertaa kun sitä on tarkotus käyttää tokossa ja oon unohtanu käskeä sillä reeneissä:/ Palkkasin räsyyn suoraan mun edestä(ja varmaan siks aina pomppii mua vasten ja yrittää löytää jotakin retuutettavaa. Hmmm..!) mutta vaihto sen kohta vinkupehmoon.

Koska luulin että Ronjalla jää pahamaku suuhun näistä reeneistä otin lopuksi muutaman hauskan tempun ja oli kokoajan varuillaan ettei karkaa.

Alkukesästä otettu kuva(valottunut...)


Viimekesänä otettu kuva Ronjasta ja Seitasta kun oltiin käymässä Kajaanissa:)

Mitä tähän nyt sanoisi...


uijuijuijui... Ensiensiensilumet, siis ihaensimäiset ja Noomi on kävelly metrin ennen tuota kuvaa:D



Hmm, mun juoksemisia en oo päivitelly (leuhkinu, niissähän tosiaan on erittäin paljon leuhkimisen aihetta;)) mutta jonkun kerran oon käyny ja yhesti tein lyhyen lenkin mutta JUOKSIN en hölkänny iin tuli enempi hiki, tällasia vaihtelevia reenejä muistiin!

2 kommenttia:

  1. Ei siitä oo kyllä kauaa, kun Hepsu oli noin pieni!
    Aina kun luen sun tai Tellen blogeja, niin tuntuu että pitäs lähtä tokokentälle. Ja muutenkin, harjoitteletteko te siis pieniä seurauspätkiä? Ja Seita on samassa tilanteessa, huoh!!
    En viitsi lähteä juoksemaan, kun on vähän flunssaa, harmi... :(

    VastaaPoista
  2. Niin ei;( Kohta Noomikin 6kk :O No mutta! Me tehdään immuuttamalla 2-4m ei oikeeta seuraamista;) MInäkään en saa lähettyä kun on kokeita. (loistava tekosyy)No mutta oikeesti ei sillon ajattele tekevänsä mitään "ylimääräistä":D

    VastaaPoista