lauantai 27. marraskuuta 2010

Vanhojauusia kuvia ja kuulumisia

Laitan yhtiä kuvia jotka ovat unohtuneet koneelle laittaa, ja kerron jotain meidän puuhaluista mitä me ollaan tehty. Sen pannankin sain tänään tehtyä loppuun kun oon aina joskus lauantaisin vaan tehny hieman sitä pantaa, ei kyllä mikään erityinen kaunotar.. muttaa... eka panta (värit ovat vähä räikeät jne..)

toinen tekemäni panta:


kolmas: (vihdoin ja viimein)

Ja niitä kuvia


Tätäkin hurtan pantaa käytettiin ensimmäisiä ja viimeisiä kertoja kun tuli pieneksi, niinkuin kaikki nykyään...





Tällasilla pakkasilla ei ole juuri reenailtu eikä muutenkaan mutta 5minuutin Näyttelytreenit pikaisesti tehtiin.

Otin ensin Noomin,ja tidettiin harjoitella vaan seisomista kun se ei osaa.. Olisi ton voinut sisällä aloittaa mutta tehtiin sitten vähä vaikean näköisiä seisomisia ja tuo taisi yrittää tarjotella mulle istumista, mutta silti ihan ok kun piti hihnan lyhyellä...

Sitten Ronjan kanssa ensin pitkä seisotus ja tunsi kun sormet kohmeuttui, ei ruvennut liikkumaan/nostelemaan jalkoja. Ravi meinas mennä laukaksi, outoa:0 Oli innoissaan kun joskus on korvat luimussa, niin nyt oli melkein kokoajan laukkaa. Seisotus ja eestaas, ja meinas taas mennä laukaksi.

Ja nyt kun tätä on alotettu eilen lauantaina ja tänään sunnuntaina ja nyt taas jatkan tätä, (sunnuntai)kun kerettiin tekeen kaikenlaista:) Pyysin Telleltä että päästäskö me heidän kyydillä Ylivieskaan mätsäriin tänään, kun ei olisi kotona ollut mitään tekemistä, niin me sitten lähdettiin turistiksi, tai ei me turistiksi lähdetty kun osallistuttiin sitten kinkunsyöntikilpailuun.

Aluksi Noomi ei olisi mieluummin voinut kadota maneesin ovesta ulos vapauteen, mutta sitten jonossa ihmetteli maailmaa ja ohimeneviä koiria ja joitakin pääsi nuuhkuttelemaan ja katselemaan suurta "näyttelymaailmaa" (vaikkei siellä nyt paljon ollutkaan väkeä) Tottui siihen kyllä sitten ja käveleskeltiin koirien ja ihmisten välistä, kun muutenkin oli niin kylmä, että piti käydä ulkona juoksemassa. Sisällä kun muutama koira sille vähän pörisi niin alkoi jo komentelemaan kohta ja kun lapset juoksi niin perää olisi sännännyt, ja myöhemmin kun muut koirat hakku alkoi itsekkin "osallistumaan" siihen...

Kinkunsyöntikilpailu oli sitten sellainen että oli lähtö- ja maaliviiva ja niitten välissä oli kolme (3) lautasta jossa oli vähän kinkkua ja piti mennä lähtöviivalta maaliviivalle ja syödä kaikki kinkut ja otettiin aika... No Yritin innostaa Noomia etää olisi ollut sähäkkänä ja hotkinut niinkuin kotna tekee, ettei ruokakupista irti saa, mutta nyt vain maisteli ja maiskutteli, ettei sillä pärjätty, muttei se haittaa. Oli hauskaa! =)

Iltapäivällä tehtiin vielä temppuja ja otin ensin Ronjan ja mietin mitähän uutta sen kans tekisi, mutta kerrattiin sitten kaikkea vanhaa, ryömimistä, pingviiniä tarjos ite kun piti istua ja keskeneräisiä myötä ja vasta (kiertää mua myötä- ja vastasuuntaan), noloa ja sitten että laittaa etu tai takajalat laatikon päälle ja laatikko nurin päin ja kaikki tassut laatikkoon, ensin piti auttaa mutta sitten se meni itse:)

Noomin kans opeteltiin maahanmenoa (voi miten noloa!) Rupes jo tajumaan ja sain sen sitte menemään, tuota nyt reenaillaan=) Ja kokeilimpa sitten sitä laatikko temppua ja menihän sen sinne sitten kaikilla jaloilla ite kun ensin kierteli laatikkoa. fiksu ja ihana<3

Ja loppuun ihania lenkkikuvia eräältä lenkiltä viime viikonloppuna(?)





Muut kuvat: http://www.borderkees.kuvat.fi/kuvat/Talvi+2010/

3 kommenttia:

  1. Vautsi mitä pantoja! Onko se kolmannesta pannasta tuleva kuva se uusin?

    Sä oot jo teheny kolome. Mä oon käyny kaupungilla kattoo, mutta lukkosepänliikkeessä ei ollu niitä juttuja. Pitäsköhän käydä kattoon rautakaupasta? Mutt... Eurosopperissaki oli ihanaa punasta fleese -kangasta.

    VastaaPoista
  2. Hölmö, eihän toi mikään pääsiäispanta ole :). Mut toi Eemelin panta on kyllä hieno...

    VastaaPoista
  3. Hieno jouluinen tausta! Olisikohan minunkin aika päivitellä blogia, ulkoasun- ja päiväkirjan - kummankin puolelta? =)

    Tuokin uusin panta aivan huippu! Minkä teit millekin koiralle, kun en enää muista (dementiaa kenties.)

    VastaaPoista