torstai 9. joulukuuta 2010

Noomi 6kk

Siinähän on jo ihmettelyn aihetta! A.J.A.T.E.L.K.A.A! Olin aivan ymmyrkäisenä kun kakipäivää myöhemmin tajusin asian. Apua! Kohta se on aikuinen jo, mun pieni Noomi! Itkuhan tässä tulee, kun ei se enään niin näytäkään pennulta. Flikka on saanut vähän takapakkia uusien ihmisten tapaamisessa (syy tiedetään...) Ja koettelee välillä, ainakin hermoja, ja komentelee Ronjaa ainakin ruuasta. Kasvanut on kovasti ja mitä kaikkea.

Muttamutta, kuulumisiin.
Tokoiltiin sunnuntaina tai itsenäisyyspäivänä. ensin Ronja ja tehtiin paikallamakuuta. Kiemurtelin autojn välissä ja kävin seisomassa Ronjan vieressä sen oikealla puolella ja pomppas ylös. Uudestaan ja kiersin yhden autonja palkkailin alas, ja jatkoin loppuun että kävin hypyn luona ja tein liikkeen niin kuin olisin käskenyt sen hypätä. Sekä autossa hetken istumassa.

Pitkästä aikaa tehtiin myös tokohyppyä! Hyvin se on muistisa ja ihan hieno lyhyt hyppy, mutta kun menin mämmäilemään heti alussa ja laittamaan namukupin että tulis lyhyt hyppy, niin tuo seisominen venyi sitten hypyn sivulle. Otin pois sen ja muutaman kerran jälkeen saatiin se alkuperäinen hyppy, eli ihan hiano.

Noomin vuoro ja laitoin Ronjan autoon oottamaan.
Kokeilin Noomilla tokohyppyä jossa oli 5cm korkea lauta (hirveetä pentureenausta:O) ja Noomi meni sen ja palkkasin kun pysähty mua päin ja toista kautta vapautin ettei hypännyt takas. Kokeiltiin vaan tuota, ja sitten maahanmenoja, oli lumessa aika kylmä pitää kättä lumessa, mutta onnistu sen sitten jotenkin ja nyt ollaan aina tehty muutama kerta niitä sisällä, (ja päätin joka päivä ruveta tekeen rauhoittumis harjoituksia Noomille.)Noomi autoon oottaan, vaikkei se kyllä tykänny ajatuksesta
ja Ronjan vuoro.

Tehtiin seisomisen stoppareita, n. reilu 5kertaa että laitoin takapalkan niin että mentiin ensin muutama metri pysäytys, palkka ja vapautuksesta kupille.

Noomin kanssa tehtiin varmaan toisella kerralla, että nakkelin lelun toiselle puolelle ja sitten toisen lelun että Noomi vaihteli niitä aina. Vaikea selittää. Se oli siitä hauskaa:)Vaikkei kyllä ihan onnistunut, mutta kokeillaan sisällä.

Tänään torstaina käytiin Tellen ja pentujen kanssa koululla, ja oli häiriötä koirasta jota Noomi välillä jäi ihmettelemään, meni lapsia pyörällä ohi joiden perään meinas lähtä ja kun kaukalossa lämittiin kiekkoa seinään. Käytiin tutustumassa kiekon ääniin ja aluksi vain säpsähti, mutta myöhemmin kun oli enemmän pelaajia ja käytiin silloinkin syömässä kaukalon lähellä ja istumassa lumessa niin säikky mutta pysty syömään. Mutta niihin treeneihin:
Aluksi tehtiin maahanmenoja jotka onnistu aika hyvin (avuilla siis) ja ei heti pompannu ylös, sekä luoksetulo, et Telle piti ja juoksin karkuun ja räsyyn kiinni.

Toisella kerralla muistaakseni kans maahanmenoja ja sylkkäreitä, sekä kapulalla leikkimistä, tiputteli aina ja yritin sitte että ois ottanu suuhun. Harjotellaan kotona kunhan hommaan oman pienemmän kapulan, vaikak kyllä isokin suuhun menee, oon vaan unohtanu laittaa kuva todisteita. Ja lopuksi yksi sivullemeno.

Teksti on vain odotellut julkaisua torstaista asti, mutta nyt sunnuntaina sen vasta julkaisin.

2 kommenttia:

  1. Eikai se Noomi nyt yhtäkkiä muutu aikuiseksi, tai Seita on kyllä vieläkin ihan hulivili, ellei se sitten ole vähän jälkeen jäänyt. ;)

    Hmm... hmm... pitäisiköhän sitä käydä kentällä? Aioin tässä lähipäivinä varmaan itsekin kirjoitella kuulumisia, joten olehan kuulolla, siis näöllä. :D

    VastaaPoista
  2. No mut tulee ikäkriisi:D Vai mikä se oli? :D Pitäs pitäs tietysti=) Käyn aina kurkkaileen:)

    VastaaPoista