lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulu meni yhtä nopeasti kuin se tulikin

Koska ollaan vähän myöhässä kun mun piti ottaa koirista yhteiskuva ja laittaa tänne toivottamaan hyvää joulua mutta kävikin näin, että Ronja saa yksin edustaa kuvassa meitä:


"Hyvää joulua!" toivottaa meidän poppoo tältämäeltä. Ei ole kovin hääppönen kun piti ottaa paremmat mutten kerennyt, mutta ensivuonna valmistaudumme asiaan paremmin=)

Ronjaa väsyttää tämä joulun odotus

Nyt lahjat on jo jaettu ja Noomi näyttää kuinka fresbeetä(?)käytetään sisällä:


Tällaisista lahjoista minä pidän!

Huomasin eilen ottä Ronja on laiskistunut, no monta päivää se on maannut sisällä, eilen se ei jaksanut oikein juosta, ja nyt aamulla ei tuota sen "luuta" jaksanut syödä, kuin vähän.(No eilen se sai oikean kunnon luun ja ruokaa, mutta tuo on varmaan suunnilleen samanmakuista kuin jokin possunkorva...)
Näistä tulee mieleen eräs seikka, mutta Ronjalla onkin juoksut nyt ja pahimmat päivät, ja eilen rähähti veljenpojalle. En nähnyt tapahtumaa miks, mutta ehkä Ronja alkaa jo polttaa päreensä kun yleensä on niin kärsivällinen tai sitten se johtuu juoksuista.
Mutta tarkemmin kun alkaa ajatteleen niin, ehkä sillä onkin jokin..?

1 kommentti:

  1. Sä oot kyllä aika samanlainen kun mä. Heti jos jotain epätavallista pikkuisenkaan tapahtuu, niin rupeen miettimään että onkohan Seitalla jotain. Vaikka onhan meillä ihmisilläkin kummallisia päiviä, niin ei kaikkea ehkä kannattaisi heti pelästyä! ;)

    Ps. Yritän tänään kirjoitella blogiin, jos en jaksa/ehdi, niin sitten huomenna.

    VastaaPoista