perjantai 31. joulukuuta 2010

Tavoitteet vuodelle 2011

Elikkä katsahdetaan hieman vuotta 2010 ja asetetaan tavoitteet vuodelle 2011.

Tämä vuosi oli aika hiljainen kilpailurintamalla. (me kun niin aktiivisesti kilpaillaan) Käytiin VAIN kahdissa kisoissa (epävirallisissa): helmikuussa mätsäreissä ei sij. ja toukokuussa agiepiksissä Ylivieskassa, mölliradalta tokalta esteeltä (puomi) kielto (?!) 2sij. Kilpailevien radalta 0vp sij. 1:) Tärkeintä oli/on hienot radat joissa oli Ronjan parhain vauhti.

Agia reenattiin varmaan kaikista eniten..? Kisoihin piti mennä jo keväällä, vaikken ensin millään meinannut mennä niihin, koska Ronjalla on jo ikää jne.. Mitään kisoja ei käyty kuitenkaan, mutta ensivuonna oli tarkoitus ennen kesää kisata, katsotaan kesän jälkeen terveyttä. Tokokisatkin piti käydä että oltais saatu se TK1, mutta ei käyty, mutta kyllä aina vilkuilin kisoja oilisiko sopivia.
Kun Noomi tuli taloon kesällä, joka oli tämän vuoden suurin tapaus on päivät kuluneet vikkelästi.

Tää vuosi vaan tuli ja meni, mutta jos me ens vuotta ei päästetäkkään lipsahtamaan noin vain!

Ensi vuodelle tavoitteita;)


Ronja:
Pysytään terveenä ja virkeänä, harrastetaan mummoenergiaa eikä vanheta! Lenkkeillään, juostaan, uidaan...

AGI

Harrastetaan kesään asti aikalailla täysillä, ja nautinnolla (nautitaan viimeisistä hetkistä agin parissa)ja kisataan. Sitten jos ja kun kesä vie voimia rauhoitutaan siinä lajissa ja varsinkin kesällä otetaan iisisti, katsotaan sitten.

TOKO

Reenataan liikkeitä ja jos on jotkin mielenkiintoisen näköiset kilpailut voitaisiin pyrähtää niissä. Se TK1 ois kiva saada. Ehkä jokin uusi hauska liike kuten ruutu tmv.

Näyttelyt

Tarkotus nyt mummokoirana käydä ainakin kahdissa näyttelyissä(Kajaanin piti mennä joko junnuihin tai rotukehään, ja tarkoitus olisi ainakin mennä Haapaveden näyttelyyn, ehkä Ylivieskankin jos sellainen on..) ja ehkä kokeilla sitä junior handleria.

Jälki

koitetaan nyt vihdin ja viimein mennä sinne oikeaan jälkimetsää ja ainakin(!)kahdesti käydä tekemässä kunnnon jälki.


Noomi:

Noominkanssa eletään aikuisiksi, treenataan, opitaan, lenkkeillään, uidaan, juostaan, temppuillaan... Kait sitä ehkä pitäs luustokuvissa käydä loppuvuodesta, vaikkei kyllä vielä haluttais kun on nuori, mutta jos aletaan tosissaan agittaan niin oishan se hyvä...

Pitäisi oppia peruselämä aikalailla kuntoon ja jaksaa panostaa ja tehdä hommia!
Ei hyppimistä/pomppimista, puremista, (pomottelua). Hihnakäyttäytyminen on huonontunut, sen opettelua siis..

AGI

Opetellaan esteet huolellisesti, ja pientä pätkää ehkä, ohjauskuvioita, ne kontaktit erityisesti, pitää miettiä sitten tuota keppiasiaa.
Tavoitteena myös erityisesti että pystyn ohjaamaan ettei siitä tule härdelliä, tätä pitää miettiä miten "opetan" sen ennen kun lähetään minnekkään kentille sooloileen. Ja se kentän reunalla odottaminen rauhassa kuuluu asioihin jotka täytyy osata!

TOKO
Hmmh. No perusasiat ei oikeen liity tokoon mutta ne ensin ja sitten joitain liikkeitä opetellaan. Noutoa, ALOn liikkeitäliikkeet(?)..

Näyttelyt

Jos me muutamassa tai ainakin yhdessä näyttelyssä pyörähdetään, ja nyt on taas JH innostus/kiinnostus päällä, että jos kokeiltas/kokeilen JH ja innostun niin sittehän vois katella kisoja:)

Jälki
Kaikkea tällasta ois kiva kokeilla, mutta jos me tehdään makkararuutua ja ehkä mennään yhdelle jälelle loppuvuodesta.

Mulle nyt ainakin sen verran tavoitteita että yritän edistää nuitten terveyttä, jaksaa reenata ja lenkkeilä ahkerasti, juosta. Kasvattaisin hermoja:D Ja opiskella ahkerasti!!

1 kommentti:

  1. Onpas teillä tavoitteita! Pitäisi itsekin niitä vähän kirjailla.

    VastaaPoista