perjantai 17. kesäkuuta 2011

Agitreenit

Keskiviikko "aamuna" reppu heiluen lähdin agilitykentälle treenaamaan. Päivästä tulikin lämpimämpi mitä luulin, mutta onneksi osasin varautua kuitenkin, ja muistin peräti ottaa Noomille vettä.

reippaana tyttönä tietysti taas kannoin esteet yksinäni kentälle ja rakensin pienen radan, josta tehtiin erilaisia pätkiä, ja laitoin jopa kahteen hyppyyn ensimmäistä kertaa 15cm riman. Aluksi kokeiltiin miltä tuntuu hypätä ja sitten tein suoraa niillä. Eipä ongelmaa.

| |
** --
/ |

Suunilleen tuolla lailla. Välillä tuli ohi kun keskityin vaan juoksemaan, mutta irtosi hienosti.


Lopuksi käveltiin kotiin 6-7km, ihan kiva jäähkä:D

Sori, ei jaksa ruveta tarkasti muistelemaan, kun saa ite tuota rataa kattoessa pähkäillä mitä siitä saa. :D

Oon käynyt parisen kertaa juoksemassa/hölkkäämässä, paripäivää sitten juoksin reipasta vauhtia lyhyemmän lenkin. Viimeisenä oikeana koulupäivänä meillä oli varsin liikunnallista. Sähluturnaukset nimittäin. Kaikkien luokkatasojen 2parasta (me hävittiin rankkareilla) Sitten koululla syömässä ja pururadan pässä ja takaisin piti käydä, varmaan se on 3-4km. Juoksin sen melkein kokonaan (kävelin yhdesä välissä parisataa metriä. Kenkinä tennarit:P)

Nyt jännäillään viikonloppu SM-kisoja ja tietysti omia suosikkeja! :)

----------------------------------------------------------------------------
(Kirjoitettu 24.6)En ole julkaissut tuota kun se tuntui jotenkin liian lyhyeltä tai jotakin , mutta nyt tulee lisää tekstiä:)

Tänään olin lähdössä ulos treenaamaan, en vain tiennyt mitä. Päätin sitten hetken pihalla seisoessani tehdä Noomin kanssa keppejä ajttelin että uskallanko (hahhah) mutta päätin sitten kokeilla, tarkotushan oli että isä tekisi uudet kepit mulle tai ainakin sen 2kepin sarjan, muttaaa sillä nyt on paljon tärkeämpää kuin mun puominalastulot ja kepit... :D

Kun koirat oli irti niin Noomi söi jotakin heinää ja rupesi kakomaan ja yskimään semmoista kuivaa yskää josta kuului hirväe ääni, ei ole ennen nuin pahasti, minä lähdin äkkiä hakemaan vettä ja namia veteen että jois edes vähän ja jos nieleminenkin auttaisi, no loppui kait se sitten, mutta meni vielä uudestaankin syömään niitä, ei tuo kerrasta opi:D (Keksin siinä kun Noomi yritti saada sitä namia kupista tempun jota opettaa nimittäin veden puhaltamisen, jota päätin kokeilla sitten Ronjalla...)

Otin meidän 4kepin sarjan autotallin takaa, ja otin kaksi keppiä pois. Ensin näytin kädellä vähän apua miten mennään ja sitten laitoin äkkiä kuppiin namin että Noomi saa syödä sen sieltä. Parin toisotn jälkeen laitoin kuppiin valmiiksi namin ja käskin siitä menemään. Sitten laitoin kupin vähän helpompaan paikkaan nimittääin se oli heti suorassa keppien jälkeen ja Noomi taisi yritäää ottaa sitä menemättä keppejä, eihän se vielä osaa. Meni ihan hyvin ja "vaikeammaltakin" puolelta. Pallon kanssakin tehtiin ja pienellä juoksulla, välillä juoksin vaingossa kovaa ja eihän se osannut mennä vaan ohi tuli, mutta välillä teki tosi hienosti ja näki jo sen liikeenkin välillä kun ei vaan juossut välistä vaan kääntyi tavallaan niinkuin edessä olis ollu vielä keppejä. Olin kyllä välillä aivan haltioissani miten se "osas" ja meni:D

Tauolla sitten siisn treenattiin sitä temppua. se oli petsiessäkin, mutta en silloin oikein tajunnut sitä. Ronjalta tää temppu ei ihan onnistunut vaikak ensin laitoin kuppiin ihan vähän vettä ja aina lisäsin sitä, mutta oli vaike anähdä tekikö se kuplia vai ei, eikä oikein osannut ottaa nitä nameja vedestä.
Tauon jälkeen otin tätä Noomilla se oli varmaan ihan ihmeissään että miksi kehun sitä:D eikä varmaan silti oikein tajunnut sitä mutta pitää ruveta opettamaan ja jos oppisi naksulla. Puhallus ehkä onnistuu paremmin jos on paljon vettä kun Ronjalla oli niin vähän mutta jos sitä olsi paljon ei se varmaan edes yrittäisi, se kun yritti kaataa sitä vesikuppia;) Minähän olen aina luulllut että Ronja on se tempputaituri ja Noomi ei älyä juuri mitään:)

Sitten taas keppejä, onnistui hyvin niin että laitoin Noomin istumaan ja käskin siitä kupille ja niinkuin "aluksikin" kuppi oli joka varmaan vähän ohjasi suuntaa ja heitin pallon kun meni oikein. Heitin kupin pois ja nakkasin kepin. Ärsyttää vähän kun siinä on se loppupätkä vaikeki kyllä ollut keppejä niin ettei joskus mene väärään väliin, mutta ehkä se ei tajunut sitä siinä ja kait se oppii:P
Kaksi kertaa kun meni väärin ja palkkasin vahingossa, kerran kait karkasi kupille.
Ompa mulla ian a hyvin tarkaa selostusta (ja sekavaakin:D) en muista ikään tommosista joissa on useita toistoja, niin menen vähän sekasi missä järjesyksessä ja näin mutta suunnilleen ja tarkalleen ne treenit meni noin, välillä ohiteltiin ja sitte meni hyvin ja niin. Kuitenkin:)

Ei ole oikein kuvia, mutta pitää ottaa niitä nytten:)
Hyvää juhannusta!

PS. Suosikeillanihan meni oikein hyvin SM-kisoissa, onnittelut! :)Kisashan finaalissakin ainakin jopa yksi lapinkoira ja se yksi colliekin oli kyllä hyvä=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti