tiistai 5. heinäkuuta 2011

juhanuksen viettoa ja muuta

Taisin kirjoittaa viimeksi juhannusaattona? No Kerron jotain pientä mitä nyt juhannuksena ja sen jälkeen oollaan tehty. Kun olin saanut tekstin kirjoitettua vähän sen jälkeen Roosa tuli meille Seitan kanssa. olisi ehkä kannattabut heti entan Sritan ja Noomin haistella. (eivät ole koskaan nähneet) No illalla sitten kun oltiin saunottu ja poltettu joella kokko, yritimme antaa koirien haistella. Ei siitä mitään järkevää tullut, eivät kerenneet edes haistaa kun rähinä alkoi, yritettiin namienkin avulla ohitella jne. Olin ihmeissään kun Noomi vastasi, yleensä Noomi heti alistuu vieraille, tai kaikille muille paitsi Ronjalle ja Millalle. Yritettiin lauantaina uudestaan ja sama homma. Luulin että Noomista on tullut jokun rähisiä, mutta tein ehkä hätäisiä johtopäätöksiä, eihän sillä juuri kamuja ole. Eihän täällä nyt ketään asukkaan.

Ronja ja seita kumminkin tulivat toimeen. Paitsi lauantai-iltana:D Roosa oli rapsuttelemassa Seitaa ja Ronja oli ollut kokopäivän irti eikä ollut mennyt Seitan luokse. Ronja meni varmaan rapsujen toivossa Roosan luokse, Seita ei ihan ihastunut asiasta, Roosa nousi ylös ja meni kauemmaksi. Koirat haistelivat ja sitten rupesivat tappelemaan. Eivät ne kuitenkaan kauaa kerenneet kun tulin väliin sorkkimaan sulkapallomailalla:O Mutta Ronja ja Seita ovat varmaan siedättyneet aika hyvin tai jotain. Niiden on ollut pakko olla toisten kanssa. Ehkä ei heitetä toivoa?

Treeneihin

Ei keretty juurikaan treenta, kerran takapihalla lauantaina omenapuilla takaakiertoja ja putkeen. Saisipa nämä videot nettiin, eikä vaan lojuisi tuolla kameralla. Trenistä sen verraan että meni kyllä aika sählingisti nuo takaakierrot, kun itse sössin kaikkea. Puilla oli varman 7metrin välimatka ja putki niiden "välissä"

* *
. |

Ei kait me olla tehty koirien kanssa juuri muuta, mutta käytiin sillon uittamassa Ronjaa ja Noomia. Noomi meni jopa 3-4 metriä veteen. Hyvä kun oli matalaa niin Noomikin meni, kun se on vaan uinut joessa. Keppiä ja vesilelua haki innokkaasti ja Ronja on opettanut Noomillekkin että vatteiden ja reppujen päälle ravistellaan vesi:D Ronjakin kahlasi ja vähän uikin muutman metrin mutta kun otin pannasta sai pakokauhun ja halusi rantaan ja vahingossa raapikin.
Käytiin perjantaina juoksemass taas saparoportin lenkki, enään ei se niin väsytä. Se on jotakin 3-4km ja mulle ihan sopiva ylämäki siellä. Mäenpäällä treenattiin loivaan alamäkeen n.30m spurtteja ja takaisin joko tasajalka hyppyjä tai sivuttaisloikkia ja valssattiin tasajalkaa ja koskettiin kädellä maata. Sunnuntaina oli tarkoitus käydä muttei keritty niin kävin itse taas samaisen lenkin, mutta menin nopeammin ja normaalia nopeammin kun tuntui siltä eikä edes väsyttänyt yhtään. Loppuun otan aina loppuspurtin. eilen kevyempi lenkki myöhään illalla ja ylämäkijuoksua.

Nämä minun juoksuselitykset saa ohittaa suosiolla, koska laitan tänne muistiin vähän miten olen juossut. Eihän tässä nyt ole luettavaakaan!

1 kommentti:

  1. Oothan se sinäkin juossu. Mulla tekis mieli juoksemaan, jospa sitä tänä iltana jaksais käydä vähän reippaamman lenkin mitä maanantaina. :)

    VastaaPoista