sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

"Kesä on tullut ja..." :D


Huuh! Paljon on taas tapahtunut sitten viime päivityksen! Lämmintä on tämän viikon kyllä riittänyt, ja alkuviikon olin Roosan kanssa serkun lapsia hoitamassa Oulussa, nyt kun on alkanut lomakin, paitsi että mulla on kesätöitä:D Agilitykausi on lähtenyt vähän vaisusti liikkeelle, mutta yritetään reipastua!

Noomi täytti myös vuoden. Vuoden! Täh? Mutta paljon sattunut ja tapahtunut, niin hyvää kuin huonoakin, ja paljon olisi tekemistä (jos niitä nyt saa korjattua........)



Joskus tässä en kyllä enään muista millon(!) käytiin treenaamassa agia ja mulla oli Rompottikin ekaa kertaa mukana. No treenit jäi lyhykäisiksi,( kun huomattiin esteissä ja koko paikassa olevan jotain ötököitä niin niin... :D ( no nuin lyhyesti sanottuna, s on vähän pidempi tarina..) mutta itse treenit, hmmm, meille tuli taas ja jälleen kiire kentälle ja en edes kerennyt herätellä Ronjaa kun mentiin radalle niinj eihän siitä tullut mitään. Päästin (hurraa!) jopa 3-4 estettä ja kepeille se tyssäsi kun Ronja rupesi nuuhkimaan, ja pissasi kentällee, ja vein sen sitten lopulta pois. Noomin kanssa ei keretty edes treenata:D

Sitten siitä varmaan kaksipäivää myöhemmin mentin ekaa kertaa tälle keväälle agiporukalla treenimään. Mulla oli kummatkin. Tehtii Sannan tuomaa 1luokan agirataa, josta tehtiin alku, noin 10estettä. Kepeille tultiin umpikulmasta(?) tai minä oli kyllä toisella puolella, taisin kääntää Ronjaa liikaa, niin se ei edes huomannut keppejä ja meni tokaan väliin. Näin muistelen. Meno oli taas aika hidasta, normaaliakin hitaampaa. Tais tehä lentokeinun, kun en karjunut sille pää punaisena kuns e on viimeaikoina tehnyt hyvin maltillisia keinuja.. :( Joka on oikeastaan harmi sillä Ronja tykkäs siitä. No tehtiin uudestaa ja huusin seiiis! Lopiksi tein namualustalla keppejä, hmmh. Lopetti kesken ja niin pois päin.
No Ronjalla oli silti lokoisat oltavat kentän reunalla kun se sai rapsutteluja ja kehuja että se on laihtunut! Jihaa! No oon sen huomannut että on se laihtunut. Noomi taas sai risuja ylipainostaa! Apua. Mutta on ottanut sen nyt huomioon. (Onneksi en oo sillä vielä ottanut rimoja.)

Muttamutta, alkaa olla tosiaan niin ettei välttämättä edes tänävuonna enää treenat kuin ihan pikkasen. Ajattelin että tämä vuosi vielä tai ainakin kevät ja syksyllä rauhoitutaan, mutta alkaa Ronjan tosiaan aika olla jo siirtyä eläkkeelle, pitäähän sillä olla vielä onnellisia eläkepäiviä. Voihan se olla jumissakin, mutta tämä on tosiasia.



Noomi sai tehdä putkea tavallaa Jiinä, ja mutakalla olevan pään pässä oli vierekkäiset hypyt joilta ja jolle mentiin. Videota ois, mutta niitä on vaan vaikea sähkärissä lähettää. Enkä edes saa ladattua niitä tänne vaikka on yrittänyt.

Toissapäiväset Treenit Noomin kanssa oli mukavat. Piti vain odotella iltaa ja itikoita:D Ei saa naapurit siellä kentän lähettyvillä kesällä rauhaa kun "yölläkin" treenataan:P
* | |
** | |

hypyt oli nuin ja siitä mentiin monella tavalla, Noomi oli hyvä. Videota otin.


Sitten ollaan uitu joella ja olen aina heittänyt keppiä vähän kauemmaksi ja vähän kauemmaksi. Noomi ei ole varmaan kuin pari kertaa käynyt kaikki jalat vedessä:D Ronja lorkki/ui tyytyväisenä=)

3 kommenttia:

  1. Siksi pitää olla nuo tähdet että näyttää nuo hypyt okein...

    VastaaPoista
  2. Noomihan näyttää jo ihan aikuiselta tuossa kuvassa (varmaan sinun harmiksi ;) ) pitää yrittää miettiä näitä tapaamisia, kun mulla olis jo kova hinku nähä Noomi ihan livenä, kun oon nähny sen sillon aikapäiviä sitten. :P

    VastaaPoista
  3. No joo, kyllähän se silleen:P Niin pitää katella millon ei ole mitään ja että millon pääsen. Diih Noomi on kyllä muuttunut, vai ootko nähny sitä joulun jälkeen?

    VastaaPoista