keskiviikko 3. elokuuta 2011

Päivitys

Sorosorisori! Kerrankin hyvä syy, kun en ole päivittänyt blogia, nimittäin tietokone on mennyt rikki ja sillointällöin pääsen käymään jonkun koneella.

Ois ihan kiva muistaa, mutta se on aika vaikeaa kun on kerennyt tapahtua monenlaista. Pariin kertaan treenattu kait ja viime treenit eivät menneet ihan putkeen :D En oikein jaksanut mennä sille radanpätkälle kunnolla miettimään miten menisin ja sitten sähläiltiin. Putkeen Noomi ei meinannut mennä (oli aika vaikea kulma mutta silti lähellä) kun tein sylkkärin välistävedon jälkeen ja jäi vähän käteen siinä. Kummillakin radoilla, etenkin toisella sai miettiä miten päin ja millä kädellä ohjaisin.

Tokan radan (alun) halusin tehdä mahdollisimman hankalasti ja siksi meninkin hypyn toiselle puolelle kun olisin voinut tehdä takaakierron ja valssata mutta teinkin sylkkärin ja jonkun muun poispäinkäännöksen tapaisen mutta tein myös vahingossa takaaleikkauksen, Noomi vaan vähän pyöri... :D Lopuksi käytettiin Tellen kanssa uittamassa Noomia ja Neraa, paitsi Noomi lorkki, mutta kuljeskeli itsekseen rannan suuntaisesti ihan tyytyväisenä:) (Perjantainakin pääsi uimaan)

kotona viime viikolla treenasin putkeen irtoamisia kahtena päivänä kaksi kertaa 5-10 minuuttia. Noomi oli aikas pätevä:) Sylkkäri-putki-sylkkäri-putkikin alkoi jo toisena päivänä onnistua ja muut. Pitäisi tehdä hypyn kanssa vielä ja kaikkea!

Sitten ollaan oltu ja oleskeltu ja "käyty töissä." Ensiviikolla koulun penkille. Onkohan tässä kaikki treeni. Muuta ihmeellistä ei ole koirarintamalla tapahtunut mutta jos lauantaina ei ole mitään olisi kiva mennä Oulun suuntaan katselemaan nuorten agility SM-kisoja:)

Toissa ja sitä edellisellä ei kait ole käyty hölkkäilemässä kun on ollut lomareissuja ja sairastelua.

26.7 -Normaalia hieman reippaampaa 3-4km
27.7 -2-300metrin jälkeen vauhdin kiristäminen 3-4km
31.7 -5km
+aluksi ja lopuksi 1kilsa kävelyä:D
en muista onko muita...

2 kommenttia:

  1. Luin eka että, 26.7 -Noomia hieman reippaampaa 3-4km ;)

    Noomi on pätevä. :)

    VastaaPoista
  2. Hahaa:D Niin no jossain asioissa. Tai jossakin:)

    VastaaPoista