sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Putkitreeniä




Keskiviikkona, torstaina? En muista mikä päivä otin itseäni niskasta kiinni ja raahasin putken ulos, kun se nyt minulla kuitenkin lainassa on. Tein aluksi Putken "umpikulmaa" (?? ei tuu se oikea nimi päähän vai onko se tuo?) siis että on putki uulla ja takaapäin mennään putkeen, sujuin ok ja niin että takaaleikkasin. Vasemmalta puolelta kerran pari tuli ohi niin vedin niin meni sitten. Myös kauempaa. (?) Sitten laitoin suoraksi mutten ihan pitkimpään pituuteensa. Takaaleikkauksia, ja lähetin 90asteen kulmasta. yritin mennä taakse mutta meni väärään päähän, suoralla onnistui jotenkin mutta hämmentyi. Kokeilin siis itse mennä taakse seisomaan ja paikaltaan lähettää. Vaikea siis. Aluksi varsinkin oli ihan tohkeissaan, parilla viimesellä kerralla pääsi vähän lopahtamaan:( Loppuun pari suoraa lähetystä...?

Noomi on kotona paljon rohkeampi irtoamaan putkeen mutta saattaa olla että itse olen laimeampi tai ei ole niin tottunut kun on ihmisiä.

Tänään myös otettiin ja otin oman ikean putkenikin. Voi että se näytti pieneltä ja littanalta mustan, kiiltävän ja pyöreän putken rinnalla:) Laitoin ne siis vierekkäin 3-4m päähän toisistaan. Olen halunnut kokeilla yhtä kohtaa european openin joukkueradasta, jossa putket olivat puomin alla "poikittain" Ei se ihan noin vain mennyt kun yritin lähettää toisesta päästä (jos tajusitte) mutta sujui. Ronjakin pääsi tekemään ja oli iahn innoissaan:) . Laitoin sitten oman putkn suoraksi ja putken jälkeen musta putki uulla, sitä ensin suoraan niin että ohjasin vasemmalta vasempaan suuhun pari kertaa ja sitten vedinkin toiseen suuhun kolmannella kerralla. Ensin olin liian äänetön niin sinne meni ilman mitään epäröintiä. Sitten käytin enempi ääntä.

Ronjasta ei ole nyyt kuvia, kun sen kuvista tuli valottuneita:(

Tämän päivän kuvasatoa:







1 kommentti: