torstai 8. syyskuuta 2011

Kiirusta

Väliin ei ole ollut konetta että voisin kirjoittaa ja sittn en oo kerennyt/muistanut/jaksanut.

En muista kaikkia mitä ole treenanut mutta viimeviikon lauantaina kävin koululla treenaamassa tokoa. Otin ensiksi Ronjalla ja vähän mietin miten kiva ihmisistä on herätä viikonloppuna koiranhaukkumiseen. Seuraamisessa vähän katteli eteenpäin eikä ollut hereillä mutta ok. Ja ne sivulletulot on kyllä aika hukassa, nyt Ronja oli kyllä ihan pihalla (sillä oli silloin kait juoksut)mutta niitä pitäisi treenata kun Ronja ei oikein osaa paikkaansa. "Kyllä" sanaankaan ei välillä reagoinut. Toisella kerralla otin paikallamakaamista ja haisteli kokoajan. Kolme kertaa sain käskeä sen takaisin eikä ollut moksiskaan. Mulla oli kait tippunt nameja. Muuten mun häiriötreenit ei oikein tehonneet:D heitin palloa, vieritin sitä sen edestä, heitin kiveä pusikkoon, juoksin, kävin vieressä, istuin viereen jne. :D

Noomin kanssa (Ronjakin vähän haukkui)vähän seuraamista (immuuttamalla siis), sivulletuloa käsiavulla (sen se vois vaikka oppiakin), "pentuhömppää" hetin lelua ja sitten toista. Istu-maahan erottamista, paikalla pysymistäkin (sanoin paikka vaikeki se varaan tiedä mitä se tarkoittaa mutta kumminkin), ensimmäisellä kerralla lopuksi persjättöa ja valssia. toisen kerran lopuksi tosi makeet sylkkärit. Vasempaan kääntyminen on Noomille vaikeampaa.



Käytiin myös pariviikkoa sitten Tellen kanssa koululla ja jotain Noomin istu maahan asioita Noomin kanssa ja Ronjan kanssa hyvää seuraamista. Lopuksi kun lähdettiin Noomi keräsi kierroksia lapsista ja niiden "pelailusta" pääsi pannasta läpi ja lähti haukkumaan niille. Sain sen onneksi kutsuttua.

Samana launtaina (?) päätin hinkata sylkkäreitä ja hypyllä. Otinmyös takaakiertoja ja takaakiertoja niin että matka jatkuu ns. eteenpäin joka on Noomille haatavaa meinaa tulla ohitse. Mulla on videotakin, kunhan saisi jonnekin nuo videot.


Jatketaan...
Keskiviikkona oli agitreenit. Mietin onko Noomilla vielä juoksut mutta uskaltauduin sitten lähtemään. Tehtiin suoraa ja matalilla rimoilla, keskimmäiselle hypylle laitoin riman alemmaksi. Aluksi Noomin hyppytekniikka oli kyllä todella surkea mutta taisi parantua sitten myöhemmin. Yritin lähettääkin vähän namikupille jolla Sanna oli muttei se vielä oikein ymärtänyt sitä. Tehtiin myös suoralla niin että toinen hyppy takaa kierrettiin (en muista ohjauskuviota) joillain kerroilla Noomi tuli hypyn suoraan, (olin itse hypyn toisella puolella) sitten kolmannen hypyn jälkeen putki veti(?) kun piti tehdä sylkkäri ja siitä putkeen.

Torstaina mietin että ottaisinko hiukan putkea, kun sain seuran uuden mustan putken lainaan. Ei olisi knnattanut.
Aluksi tein takaakeirtoja (ei meinannut kunnolla muistaa) ja lähetin aika kaukaa putkeen tai vein ja sylkkäreillä. Ja peruslähetyksiä ja vähän suhinaakin opetin. Kun olin lopettamassa siskoni mies tuloi uudestaan pihaan (Kävi jo aikaisemmin ja Noomi haukkui autolle kuten aina...) nyt se juoksi auton eteen ja sivulle haukkumaan huudot eikä mitkään auta ja auto töytäisi Noomia ja Noomi lensi ympäri. Kiva lopetus. Mitä teen?

1 kommentti:

  1. Aits! Onko mitään kivunmerkkejä Noomissa näkynyt, vai selvisitkö säikähdyksellä?

    VastaaPoista