torstai 3. marraskuuta 2011

Nyt on kyllä aika kova työ muistaa mitään

Tuntuu että ollaan mukamas tehty paljonkin en kyllä todellisuudessa ole niin varma:)

Aloitetaan vaikka toissaviikonlopusta. Silloin meillä oli agitreenit. Ja silloin Noomilla oli joku ihme. se alkoi muistaakseni perjantai-iltana kun Noomi tuli sisälle, (oli ollut ulkona yksin) Se nilkutti/ontui ja ihmettelin mikä sillä oli. Torstai ja perjantai yönäkin muistaakseni se Oli kakannut sisälle ja monesti. Lauantaina ontumisesta/nilkuttamisesta ei muistaakseni ollut enään mitään merkkejä mutta jostakin kumman syystä Noomi ei voinut pidättää vaan kakkasi sisälle:( Ja lauantaina ei päässyt ominavuin ylös...? Sunnuntaina oli kait jo parempaan päin. Sitten ei enään ollut maanantaina mitään. Paitsi joku päivä viimeviikolla Noomi oli oksentanut huoneeseeni.

Mutta agitreeneihin, minulla oli Ronja. Se oli niin onnellista koiraa, tuntuu että se on nykyään aina sitä:) Tehtiin minun ja satun suunnittelemaan rataa.
Aluksi hyppy puomisuora, sitten ei ihan kunnollinen takaakierto ja pussi, Ronja juoksi riman ali suoraan pussin ja jäi sinne kiinni. Raukka. Kokeilin uudestaan ja juoksi taas ali. En jaksanut enään korjata, pussilla tein persjätön ja 2 hypyn suora ja keinu. Lentokeinu, sitä treenattiinkin ettei tulisi, arvasin jotenkin mutta karjuin vasta liian myöhään. Otin takaakierron ja uudestaan. Olisi varmaan tehnyt uudestaan ellen olisi huutanut. Putki ässällä ja piti hakea "pimeään kulmaan." Sitten hyppy ja toinen hyppy "toisinpäin." putki aan alla ässällä ja putkeen mentiin sitten käännyttiin n. 180 astetta ja samat 2 hyppyä keinu, putki hyppy vino hyppy toisn päin ja aa. Kokeiltiin myös mitä Ronja sanoo kujista, raukka meni ihan sekaisin:)

Aikaisemmin ollaan käyty ottamassa Noomilla kujia. Olenko kiroittanut, aluksi ei ihan tajunnut lopulta alkoi tajuta.

Kotona varmaan jotakin pientä ja tiistaina lähdettiin Kajaaniin serkuille ja sitten heidän mökilleen:) Keskiviikkona Hyrynsalmelle, Ukkohallaan. Siellä käveltiin lähes kokopäivä. 18kilometriä. olisipa ollut koirat mukana mutten viitsinyt ottaa ollenkaa niitä reissuun:( En olisi kyllä ehkä saanutkaan. Torstai päivänä lähdettiin sitten pois.

Perjantai-iltana kävin juoksemassa ja olen nyt muutamia kertoja käynyt ja kun coopperiiin on pitänyt harjoitella. Mutta varmaan yhteensä 6 kertaan Zet-maratonin jälkeen.

Viikonloppuna kävimme Tellen kanssa agikentällä ja Noomin kanssa takaaleikkauksia, (jatkoa........) en kyllä hyppy sitten vinottait ja sitten samalla lailla kuin eka... vaikea selittäää... Myös kujia, aluksi hyvin mutta sitten lopussa kun varmaan pari kertaa käskin pois ja aloittamaan alusta meni sitten epävarmaksi eikä irronnut (?) :( Joillakin kerooilla puolessa välissä en huomattanut jos ei mennyt ekan kepin kohdalta.

Mitkähän ovat sen jälkeiset treenit? Kotona harjoiteltu saksalaista, niistosokkaria... takaaleikkauksia yhdellä hypyllä. Näitä varmaan parit kerrat, tai erillä kerroilla.

Lauantai-iltana laitoin hypyn ja oman putken nurmikolle ja tein siitä lähetyksiä ja takaaleikkauksia kaikilla koirilla.
Sunnuntaina(?) kävin yksinäni kentällä ja laitoin hypyn "toisinpäin" ja putken loivalle kaarelle, sitten hypyn ja toisen hypyn niin etteivät olleet ihan vierekkäin... Siitä keksin kaikkea takaaleikkauseen. Ronjankin kanssa otettiin mutta se oli normaalia laiskemmalla tuulella eikä innostunut puomista eikä aasta ja alussa karkasikin niin en sitten jaksanut ottaa paljon mitään.
Pidin pikku tauon ja otin sitten Noomin. Se oli väsynyt huomasin sen mutta ajattelin sitten että kyllä se jaksaa ja että pitää nyt ottaa kun ollaan täällä, jotakin sellaista. Ei olisi kannattanut ottaa kovin paljoa sitteen ollenkaan, yksi takaaleikkaus khta oli aika vaikea, kun oma liikkuminen ja suunta ja nopeus ei riittänyt ja Noomi ei irrtonnut putkeeen. Hyppäsi muistaakseni takaisinpäin tai juoksi putkeen, tai teki jonkun ylimääräisen pyörähdyksen. Muuten takaaleikkaukset ovat lähteneet hyvin sujumaan:)

Tänään kävimme Tellen ja Veeran ja kolmen ännän (Nelli, Nera ja Noomi) kanssa treenaamassa agilitykentällä. Keksin sellaisen radan joss aoli suora putki ja sen vasemmalla puolella 4 hyppyä vähän miten sattuu ja tein kaikkia, vähän lähetyksiä, saksalaisen, takaakiertoja, takaaleikkauksia. Eka kerta puhtaasti? Tokalla kerralla poimi ylimääräisen hypyn, mutta ihan hyvin kait :) Sain lopuksi kokeilla myös Neralla, kivaa :) Saksalaista en onnistunut tekemään kun Nera oli niin liukas ja takaakierto ei ole niin "veressä" mutta mukava kokeilla koiria ja joskus muullonkin pitää ottaa uusiksi. Telle yritti kokeilla Noomin kanssa mutta Noomi parka yritti juista mun luo turvaan ja kun pidin Neraa niin Noomi ei uskaltanut tulla mun luokse kun Nera oli sille hyvin vihainen. Hih!

Pitkä stoori, tai aika pitkä ja en jaksa laittaa kuvia. Tsääs treenejä n. 1 kuukauden ajalta. Nostan hattua niille jotka luki tän kokonaan:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti