lauantai 4. helmikuuta 2012

Ylivieskan treeniä ja vähän muuta

Voishan sitä joo pitkästä aikaa kirjottaa kuulumisia, jos meille nyt jotakin kuuluu. Yritän hyödyntää näitä kymmensormijärjestelmän alkeita, on vaan nopeampaa kirjottaa omalla tyylillä:D

Oltiin 2,5 viikkoa sitten(?) Ylivieskan maneesilla treenaamassa. Tehtiin Tellen tuomaa rataa, jossa oli vain hyppyjä ja putkia, niin me voitiin tehdä se kokonaan vaika oishan se kannattanut varmaan palkata. Tein hirveästi huolimattomuusvirheitä, ja Noomi meni kokoajan väärään putken päähän, ja koira jäi seläntaakse, ym. No eihän sitä olla treenattukaan muutamaan kuukauteen. Pitäs saada videot tänne niin ei tarttis kirjottaaakaan, enkä kyllä hirveästi kirjoittamista keksi. Tehtiin tuota rataa pari kertaa, sitten muutettin vähän, että oli 2 hyppyä peräkkäin ja samoin päin kans kaksi mutta sivuilla. Siitä 2 ekaa hyppyä normisti 3 takaa niistosokkarin tapainen kai, jasitte takaa ja takaa. Ymmärtäkää:D Ekalla puhtaasti tokalla Noomi tuli siivekkeen välistä 3 esteellä:D Ymmäsrsi vähän väärin "takaa" -käskyn. taisin tehdä 3 kerran ja siitä putkeen ja suoraan putkeen ja tein takaakierron. (Joo vähän vaikea.) suoraa ja putket uudestaan ja yritin tehä samaan paikkaan takaakierron, mutta se ei onnistunut ja Noomilla meni varmaan nami tai joku kurkkuun siinä vielä, lopetettiin siihen se.

Keinuakin tehtiin. En muista hyppäskö Noomi pois siitä vai miten se meni mutta saiitten aikaseksi itelleen keinupelon (ei olla tehty kun muutama kerta ikinä ja nyt olin 1-2 avustajan kanssa) sitten siinä oltiin ja syötettiin lihapullaa ja Noomi meni alussa takajalat maassa tai ryömimällä keinua ylös, ei myös meinannu uskaltaa. Sitten kun saatiin sitä mentyä niin puolessa välissä alas. Noomilla tais mennä lihapullat päähän, kun oli sitten jo melkeen innossaan jatkamassa :D
Oon unohtanut tehdä kotona keinua ihan että vähän vaan keikkais, ja pitäs ottaa se lauta esille ja kujiakin treenata, mutta ei hirveästi innosta kun aamullakin 33 pakkasta, mut yleensä n. 25. Kunhan nyt lauhtuisivat kelit.
http://rrrr.kuvat.fi/kuvat/2011-2012/18.1.2011/IMG_2026.JPG (tän linkittäminen tai blogiin laittaminen ei onnistu niin laitetaan näin:P kiitos Roosalle kuvasta:))

Roosa oli viime lauantaina Seitan kanssa meillä. Vähän kahtelivat toisiaan metrin päästä, mutta alkoivat sitten rähistä, mutta ei se han mahotonta ollut, kun pystyivät kävelemän kumminkin yhtämatkaa, välillä Noomi saatto haistella Seitaa, Seita rähähti ja Noomi ois heti ollut mukana.

Tänään kävin pelloilla kävelemässä koirien kanssa, niin huomasin että ihan n.5 m päästä lähti rusakko, ajattelin olla ihan hiljaa ettei Ronja hoksaa, ihme ettei heti hoksannut mutta huomas kohta ja lähti perään. no eihän se sitäkiinni saanu raukka. Noomiki aluksi katto että jaa, mutta lähti sekin sitte ihan täysillä perään ja mun huudot kaiku kuuroille korville.

2 kommenttia:

  1. Seita olis haistellu edestä ja Noomi olis uskaltanu vaan takaa, nii vähä ristiriitasta.. mutta en usko että tää on aiva toivotonta, pitäs vaan nähä useammin.

    VastaaPoista