lauantai 19. helmikuuta 2011

Pikku agilityt


Julkaisin edellisen tekstin äsken ja kirjoitan nämä nyt eri tekstiin.

Ollaan tietysti aina jotain tänviikon aikana reenattu sisällä, Noomi monesti tarjoilee maahanmenoa jos on kädessä jotain jota vois ansaita;)

Aiheeseen. Eilenkun kävin moikkaamassa Assia ja käyttämässä ulkona otin Noomin mukaan niillä oli hauskan näköiset leikit aamulla :D Välillä liikahettiin salamannopeasti muutama askel ja jähmetyttiin paikoilleen, ja oltiin oihan jännityksessä sitten taas sama. Noomi näyttiin niin hölmöltä kun se oli ihan pihalla:) Varmaan jotain kessuleikkiä..? :D

Mutta AIHEESEEN taas jälleen. Roosa tuli eilen meille päiväksi niin iltapäivällä reenattiin taas mitäpä muutakuin putkea. (Yritän olla reenaamatta paljoa ja usein ettei siitä tulis tylsää.) Kirjoitin varmaan viimetekstin viikko sitten koska olen joka ilta tälläviikolla lukenut kokeisiin, niin eipä ole juuri reenailtu. (Ei voida muuten reenata siivekkeitten välistä menemistä koska ne on juuttunut hankeen kiinni.


Treenasin ensin Noomin kanssa yhdellä putkella, muisteltiin viimekerran asioita ja tuli kylä ohikin jos oli vähän kiihtynyt ja en ohjannut kunnolla. Se oli niin innoissaan ja kasvattaa kokoajan vaan raivoa ja voimaa taisteluun! <3

Ronjan vuoro Laitoin putken sivuun ja namikupin ylösalaisin häiriöksi vähän. Roosa käskytti seuraamista, ei ollut pitkä kaavio niin hyvä tehä näitäkin motivointiin, Vire oli ihan ok hyvä, välillä tuntu että ihan pikkuriikkisen jätätti. Maahanmenonkin Roosa käskytti mutta Ronja seisoi, (ei viitsinyt mennä maahanmakaamaan pakkasen takia?) käskin se paikaltani maahan. sitten jotain temppujakin intouduin tekemään ja putkeen sai hakea muutamia kertoja, ja laitoin autoon oottaan.

Noominkanssa toka kerta varmaan ensin yhdellä putkella ja Roosa laittoi namia kuppiin ja lähetin Noomin putkeen, ihana<3
Sitten huiiks, laitoin kaksi putkea yhteen ja Noomi meni ilman mitään ongelmaa!! muutamia kertoja tätä ja sitten laitoin vielä hullummaksi (tuntuu että oon ihan pöhkö, etenen hirveetä vauhtia vaikka ei tää ehkä nyt oo niin ) pikkusen mutkaa ja meni taas, JES! Yritin saaha myös yhesti putkeen että teen takaaleikkauksen, no onnistu se sitte kunhan sain sen menemään mutta en kerenny ku pariaskelta sivuun ja äkkiä nakata lelu kun tuo tuli jos sieltä:D

Ihan tuntuu tyhmältä tehä hirveetä sepostusta jostain putkesta ja kaikkee, varsinkaan tuo takaaleikkaus ja näin, mutta pieni kokeilu, palataan vaan nyt nuihin että irtoa aina paremmin kunhan saa varmuutta ja yritetään treenata vaan harvakseltaa ihan leikkinä. Noomi kyllä tykkäs niin!

Ja taas taas jälleen joku unhoitaa nämä tekstit tänne lojumaan, vois jatkaa ja kirjoittaa loppuun tänä päivänä 28.2.2011

Eilen kun ilma oli nyt lauhtunut mukavasti jo plussan puolellekkin niin ajattelin otta pihalla sitten hyppyjä, kunhan sain kaivettua ne lapion avulla hangesta:) laitoin kuppiin palkaa ja kannoin esteen toiselle puolelle ja päästin menemään, menihyvin sitten kokeilin hieman kulmaa, helppo nakki paitsi vasemmalta karkas, mutta kun otin uudestaan meni hyvin, Sitten tehtiin takaakiertoja ja muita nakkelin lelullakin hypyn yli ja ohjauksesta/vauhdista hypylle. Lopuksi vein lelun kummankin hypyn päähän (:O)ihan huviksi ja käskin menemään, meni hyvin ja Noomi oli kyllä hyvä ja ihmettelin että meni vauhdistakin kun joskus kesällä ollaan leikin varjolla vaan nakeltu leluja hyppyjen yli.
Sulais nämä lumet niin pääsis treenaamaan kunnolla ja hyppytekniikkaakin.

2 kommenttia:

  1. Sitähän ollaan iloisesti agiltyä treenailtu! Mekin täällä innolla odotetaan (Seita ehkä vähemmän innolla) lumien sulamista, että päästäis jatkokurssille, ja muitakin suunnitelmia toteuttelemaan.

    Huiiks! Seita on jo huomenna kaksi vuotias, kamala kun aika menee, pitääpä sitten oikein kunnolla viettää näitä synttäreitä, vaikka tuskin Seita muun päälle hyvää ymmärtää, kuin synttäriaterian. ;)

    Ps. Mitäs sitä hiihtolomalla tehdään, teillekkö vai meillekkö päin?

    VastaaPoista
  2. Nimen omaa kessuleikkiä :D! Niillä on ihan omat muuvit ja loikat (ainakin Assilla) jotka eroo "normikoirista". Kiitos vielä Assin kaitsinnasta!

    VastaaPoista