sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Noomi 10 kuukautta ja kuvia




Huiiiks! Taas hirvee järkytys tämä ikä! Mulla iskee ikäkriisi Noomin puolesta. Laitan kuvia kunhan löydän kameran:D Seisotuskuviakin pitäisi ottaa ja laittaa tänne, kunhan siis löydän sen kameran. Tuntuu että Noomi on ehkä saanut lisää otsapengertä tai mitä onkaan.
(Seisomakuva myöhemmin!)
Kevät on tulossa ja se autaa jaksamaan, vaikka on huono ilma, esim. nytkin sataa ulkona eikä aurinko paista pidän siitä oikeastaan koska se tietää kevättä, onhan nyt jo huhtikuu! (eiköhän se kevät vielä joskus tule)

Tuntuu ehkä nyt että odotan jokavuosi vaan iinnokkaammin kevättä. Viimevuonnakin taisin odottaa sitä(...?) varsinkin kun oli pentusuunnitelmat silelen että tänäkesänä tähän taloon tulee se koira, ja nyt odotan että pääsen agittaan Noomin kanssa ihan kaikkia esteitä (toivottavasti!!) ja pientä pätkää. Hui! Saapa nähdä minkälaiset mun sormet ja vaatteet on, kun tuolla on napsimisongelmaa kun käy niin kierroksilla... Ja kesä 2012 kun päästään todenteolla agittamaan (jos siis Noomi on kunnossa) ja ehkä jopa kisoihin tuolloin loppuvuodesta tai sitten 2013. Se tuntuu niin kaukaiselta, Noomi on jo kolme (3) vuotta silloin, mutta talviolosuhteista ei tiedä päästäänkö talvella harrastamaan. (ei kyllä saisi ajatella että jo kolme vuotta, koska jotkut vasta alottelevat myöhemmällä iällä.)

Neiti kuumakalle pääsi ainakin eilen irtoilemaan putkiin ja koululla hieman tokoilemaan, paitsi en ollut löytää palkkaa. Kävin viemässä koululle lehtiä ja otin Noomin mukaan ja sitten tokoiltiin vähän, seuraamispätkiä, ja aluksi poispäinkäännöksiä ja sylkkäreitä ainakin. Noomi oli kokomatkan irti ja pysyi hienosti irti,sillä ei ole aikomuksia karata, ellei sitten puhuta myöhemmin pidetyistä agitreeneistä...

Laitoin keinulaudan, joka nykyään toimii puominalastulona sen alle vähän tukea että pysyi ilmassa ja oli tukeva ettei heilunut kun siitä juostiin. Milla sai ensin mennä, ääh sen pitäisi saada varmuutta. Ensin se köpötteli, mutta innostui sitten eikä pysähtynyt, tai hidasti ja tuli alasasti. No ei kyllä olla mitenkään paljon näitä tehty ja panostettu, mutta saisi se nyt suunnilleen osata:P Kyllä se ihan juoksentei mutta ei ehkä ollut täysillä mukana, niitä hetkiä kyllä on vain harvoin. Hiastin sitten itse aina ja käskin mutta silti toikkaroin alasasti. Sillä ei ole varmaankaan mitään 2on2off ajatusta vaan että kaikki neljä maassa, joskus kaikki esteellä:D

Ronja sitten olikin piristys! Mulla oli myös putki uulla ja siitä juostiin puomille. (en muista kovin missä järjestyksessä mitäkin mutta yritän muistella!) Muutama kerta alussa varmaan pelkkää puomia, kosketus oli ihan ok, sitten putken kanssa ja juoksi siitä jonkin matkaa puomin ohi ja hyppäsi sitten laudalle ja siitä koski ja namikupille. Joitakin kertoja alussa yritti vain juosta kupille muttei ihme kyllä ottanutkaan kun ehdin väliin, kerran otti. (nämä on ihme kyllä vähentyneet)
Juotiin ylösmenojakin pariin kertaan, ok. Sitten loppuvaiheessa kun piti mennä putkeen ja pumille jätti putken väliin ja oiko puomille, en välittänyt siitä, hyvä vaan että oli intoa ja koski hyvin. Kerran juoksin niin että laitoin Ronjan paikalleen seisomaan ja menin auton toiselle puolelle ja käskin siitä putkeen kyllä mutta ei se sinne mennyt. Lopuksi vielä kuitenkin käskin putkee ja varmistin ohjaamalla että sinne se menee ja puomi. (samaa juttua ei tehty kuin muutama kerta, ja vaikka tätä tekstiä on paljon niin eime kauaan treenattu)


Kunhan lumet sulavat ja päästään ulos treenaamaan, niin aata pitää laittaa kuntoon, jos olen kauempana enkä lähellä painostamassa sitä kontaktille niin meinaa loikkia sen kontaktit.

Noomi vielä lopuksi ja pääsi ylöspäin menevässä suunnassa tutustua lautaan, meni kyllä ihan mielissään, eikä aristellut menemällä takajalat maassa tyylillä, niin kuin kerran kokeilin näyttelykurssilla. (No sillon se oli vaan kokeilu ja oli häiriötä.) Sitten irroteltiin putkeen että juostiin kauempaa ja käskytin putkea, hyvin haki ja vauhdista löysi, oli myös 90asteen kulma. Sain polla pikkulikasta ylpeä! Lopuksi ehkä väsy kun juostiin (opinkohan jotakin milloinkaan..?!?)kovalla vauhilla, ainakin läähätti ja eikä sitten ollut kiinnostunut lelusta ja häiriintykin kun "naapurissa" lautailtiin ja lähti komentamaan poikaa pariin otteeseen, toisella kerralla yritin hakea sen, enkä saanut sitä pois.(oltiin lopetettu treenit ja kannoin esteitä) Lähdin sitten takaisin ja kohta juoksi perään, mutta aluksi tämä ei toiminut. Palkintona märät sukat ja lenkkarit kun uppuroin hangessa.

Tänään yläkertaan laitoin kaksi koria ja niillä tehtiin takaakiertoja, ei taaskaan kunnolla mukana, lelua ei tehnyt kunnolla mieli, mutta tetiin ruokapalkalla. Ihan ok, mutta kun yritin tehdä niillä poispäinkäännöksiä, niin se oli kyllä aika räpeltämistä, mutta onnistui.

Romppulista paripäivää sitten otettuja kuvia:






Kevättä kohti

1 kommentti:

  1. Kevät, kevät, k-e-v-ä-t! Se on jo kovaa vauhtia tuloillaan, minäkin toisinaan pidän tästä loskakelistä, se kun tietää kesää.

    Ps. Oletko saanut kuvia sähköpostissa?

    VastaaPoista